Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk, tetszik ez a ruha?

Fiuk, tetszik ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 29. 20:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ne viccelodjetek mar,nem ugy ertettem hogy rajtatok hogy allna:))..

szerintem akarmilyen alakon ronda ez a ruha...sem a szine,sem a formaja nem szep

2014. jan. 29. 21:11
 12/31 A kérdező kommentje:
jajj es nem tudom melyikotok irta hogy nem utcai viselet...hat gondoltam hogy nem utcai viselet..
2014. jan. 29. 21:12
 13/31 anonim ***** válasza:
szerintem a ruha maga olyan, mint a szokásos diszkóribizlik éjjeli szerkója, csak odaraktak neki egy uszályt a végére, hogy na tessék, legyen. szóval gyalázatos. a cipőt meg nem minősíteném, gusztustalanul néz ki.
2014. jan. 29. 21:18
 14/31 anonim ***** válasza:
A színe közönséges, feketében szép lenne anélkül a csillogó szar nélkül a derekán. :D
2014. jan. 29. 22:07
 15/31 anonim ***** válasza:
Itt inkább azzal van baj, hogy a kérdezőnek esélye se lenne felvenni, mert nincs hozzá megfelelő alakja - emiatt savanyú a szőlő. A 8-as meg a 13-as hozzászóló meg homo.os.
2014. jan. 30. 06:41
 16/31 anonim ***** válasza:
13as vagyok. nehezen lehetek homokos, mert nőből vagyok :) de azért, értékelem a hozzászólást. véleményem csak lehet nekem is, gondolom...
2014. jan. 30. 13:37
 17/31 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as: véleménye természetesen mindenkinek lehet.

Jól gondolom, hogy Te nem tudnád viselni se ezt a ruhát, se ezt a cipőt? Mert ha ez így van, akkor hiteltelen a véleményed. Persze ettől még jogod van hozzá, csak nevetségessé teszed magad. Vagy inkább szánalmassá. Minden férfi tudja, hogy milyen nők írnak ilyeneket. Nem a jó alakú, nőiesen öltözködők, az tuti.

2014. jan. 30. 13:53
 18/31 anonim ***** válasza:

Furcsa, tudnám viselni ezt a ruhát, a cipőt is, csak soha fel nem húznám, mert van ízlésem. Ez nem nőies, ez ringyós viselet, semmilyen alkalomra nem illendő.

Pedig alkatra és mozgásra és mindenhogy gond nélkül felhúzhatnám. Csak sértené az esztétikai érzékem.

2014. jan. 30. 13:57
 19/31 anonim ***** válasza:
Aha, gondoltam...
2014. jan. 30. 14:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Csak mert nem tetszik egy kihívó, ízléstelen ruha, máris hájas és nőietlen vagyok? :)

Érdekes a logikád.

2014. jan. 30. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!