Miért számít ez cikinek?
Mostanában sokat láttam facen olyan képeket hogy lányokat fényképeztek rövid alsóban és alá volt írva valami ilyesmi hogy 3 dolog nem fázik télen a jegesmedvék a pingvinek és a k.....
Én is szoktam rövid nadrágba járkálni, most is abban vagyok (rövid farmer) és nem fázok de egyik sem vagyok. A lábam sosem szokott fázni. Nem ér többet egy harisnya vagy cicanadrág sem. Azt veszek fel ami én akarok, el tudom dönteni hogy mikor fázok, mikor nem. Persze nem kellemes, mikor a srácok a suliban megfürdetnek a hóban, de még így is jobb mint egy ázott nadrágban ülni a suliban egésznap.
16/L
orvos látott már?
Mert ilyen hidegben, ha nem fázol, az több mint szokatlan. Nem véletlen van fázás érzete az embernek. Ezzel jelzi a szervezet a szélsőséges időt, és így nem fázol fel pl. mert felöltözöl.
Szerintem te vagy Lara Croft kései utóda, irigyellek, hogy sosem fázik a lábad, komolyan...Nem gyakori azért, hogy pucér virgáccsal közlekednek a lányok télen, gondolom anyudnak és a tanároknak is van egy-két keresetlen szava ehhez, de ha te azt állítod, hogy neked így jó...Nekem is az a véleményem, hogy akinek jó a teste, lába, az mutogassa bátran, pláne fiatalon, de azt gondolom elég nagy rizikója van annak, hogy olyan felfázást kapsz (ne adja ég!), hogy azonnal beszerzel egy halom téli, vastag harisnyát, miután megszűntek a pokoli görcseid, és nem kín a folyó ügyek intézése. Nyilván azt is lesza...od, hogy mi lesz az ízületeiddel, 16 évesen mindenki úgy érzi, hogy sosem lesz beteg és sebezhetetlen a fizikuma:-)
Eh, fiatalság-bolondság...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!