Miért számít ez cikinek?
Mostanában sokat láttam facen olyan képeket hogy lányokat fényképeztek rövid alsóban és alá volt írva valami ilyesmi hogy 3 dolog nem fázik télen a jegesmedvék a pingvinek és a k.....
Én is szoktam rövid nadrágba járkálni, most is abban vagyok (rövid farmer) és nem fázok de egyik sem vagyok. A lábam sosem szokott fázni. Nem ér többet egy harisnya vagy cicanadrág sem. Azt veszek fel ami én akarok, el tudom dönteni hogy mikor fázok, mikor nem. Persze nem kellemes, mikor a srácok a suliban megfürdetnek a hóban, de még így is jobb mint egy ázott nadrágban ülni a suliban egésznap.
16/L
Most lehet nem fázol, de felnőtt korodban 30-40 év felett úgy fognák fájni a végtagjaid, olyan érzékenyek lesznek hogy az hihetetlen. Épp 1 hete beszélgettem egyik női ismerősömmel, most 40 éves azt hiszem, és ő mondta, hogy nem érti miért rohangálnak a fiatal lányok ilyen lengél öltözve a nagy hidegben. Aztán rájött, hogy fiatal korában ő is így mászkált, még télen is szoknyát vett fel, meg rövidnadrágokat, és olyan szinten fájnak mindig a térdei, hogy majd bele őrül. Anyám is így járt fiatal korában, neki a bokája kezdett el nagyon fájni. Kiskoromtól kezdve, nagymamám is és ő is mindig rám szól, hogy öltözzek fel normálisan, és rétegesen. Ha nem érzed, hogy fázol, az még nem azt jelenti, hogy nem fázhatsz meg, vagy később nem lehet belőle valami bajod.
Jaj, látszik, hogy még csak 16 vagy...
És anyádék ehhez mit szólnak???
Elnézik és hagyják,hogy -10 fokban rövidnadrágba menj suliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!