Jelmezemhez ruha ötletek?
Figyelt kérdés
Ilyen "parababás" jelmezt akarok. Feltupírozott haj, nyakam úgy lesz sminkelve mint ha elvágták volna, plusz művér meg arcra is sebek, vér... Meg lesz egy maci a kezembe, mint a filmekben.
Fehér ruhát gondoltam, és hogy kicsit összevérezni, de nem tudom milyen ruhát...
Hálóingszerű vagy külön felső-szoknya? Segítsetek kérlek, esetleg ha van még ötletetek, szívesen fogadom :)
2014. jan. 28. 17:56
1/4 anonim válasza:
hálóingaszerű ijesztőbb szerintem
2/4 anonim válasza:
A hálóingszerű is király, de ha van lehetőséged rá, ütősebb, ha valami hófehér, csilivili balett, vagy koszorúslány-ruhát feszel föl... az olyan szép kontrasztban áll a mocskos vérrel :D
3/4 anonim válasza:
lehetne a ruha piszkos is,sáros poros:D szakadt
4/4 A kérdező kommentje:
az úgy már nem jó :) (3.) nem akarom elvenni a sminkről, vérről a hangsúlyt meg az már túl sok lenne:)
2014. jan. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!