Mindkét fülemet lövesem ki vagy csak a balt (15/f)?
Figyelt kérdés
melyik néz ki jobban?szerintem ha mindkettő ki van lőve, nem?
Meg ha veszek fülbevalót akk úgyis párban adják és akkor mind2 betom tenni.
Mit gondoltok?
2014. jan. 26. 17:05
1/9 anonim válasza:
Egyiketse nagyon utálom az olyan fiúkat akiknek ki va lőve a füle de inkább a bal de nagy szerencse kell ahoz hogy a füled ne gyulladjon be mert valakinek a füle nem bìrja a bizsut de gondolom azt akarsz vennivalakinek csak az aranyat bìrja. De te tudod nem szólok bele.
2/9 anonim válasza:
elég szarul néz ki, de ha kilőveted csak a balt
4/9 anonim válasza:
Mindkettőt, de egy ilyennel, úgy, hogy a csőszáj a fejed felé mutat: [link]
5/9 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan áll egy fiúnak a kilőtt fül, de ha minden áron meg akarod csináltatni, akkor csak az egyiket.
6/9 anonim válasza:
Szerintem elég az egyik, de könyörgöm, ne ilyen gyémántos undormányt rakj bele!
7/9 anonim válasza:
csak az egyiket, és találj bele valami nem kislányos fülbevalót.
ha mind a 2-t kilöveted, na az a b*zis!!
8/9 anonim válasza:
Csak az egyiket. És lehet fülbevalót egyesével is venni.:D Legalábbis nálunk ékszerésznél l ehet.
9/9 anonim válasza:
Mindem ember más és mindenki máshogy érzi magát jól a saját bőrében... azt csinald amit szeretnel! Nem kell feltétlenül azt csinalnod amit mások mondanak. :) nekem special tetszik ha egy fiunak van fülbevalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!