Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legjobb barátnőm férjhez...

A legjobb barátnőm férjhez megy augusztusban, én leszek a tanúja. Ruhakérdés?

Figyelt kérdés

Ez lesz a menyasszonyi ruhája: [link]

Mit kellene felvennem, hogy se túl- se alulöltözött ne legyek mellette? Tudnátok esetleg képet is linkelni mellé? Kb. 160 cm magas vagyok, 54 kg, szőke haj, zöld szem. Előre is köszi a segítséget!

2014. jan. 23. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt túlöltözni már nem nagyon lehet. :D
2014. jan. 23. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Térdig érő, élénk de nem harsány színű, nem túl kivágott koktélruhát. Kék, zöld, pink, türkiz (aranyat, ezüstöt erre az alkalomra inkább ne, fehéret, feketét, pirosat szintén ne). Nem írtad hol laksz, Bp-en van egy Maggie's turkáló az Oktogon és a Nyugati között, most tele van ilyesmi ruhákkal, én 1450-ért vettem egyet amit felvehetnék ilyen alkalomra.
2014. jan. 23. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi mindkettotoknek! Hat igen a tuloltozes tenyleg nehez volna. Elso korben sokkot kaptam a ruhatol,de neki tenyleg jol all! :-) Masodik, nagyon koszi a konkret javaslatot,ezen a vonalon indulok el. Sajnos nem pesti vagyok, de eleg nagy a varos

, remelem talalok

2014. jan. 23. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Itt is valamit.
2014. jan. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!