Nagyon kövér lányok miért vesznek föl mini szoknyát?
Na, én is olyan kifejezetten kövérekre gondoltam, amit az előző írt. Mondjuk én csak molett vagyok, de hát nem merész.
Hogy miért érdekel? Csak mert sokszor van rá ingerenciám, hogy szóljak nekik, nem áll jól ez neked, nem akarlak megbántani.
Szóval én a ducikkal vagyok, de szeretem az olyanokat, akik úgy öltöznek, ahogy az nekik jól áll. Nincs rossz alak, csak rossz ízlés.
Ja és n nem vonok le ebből semmi más következtetést a személyiségéről, csak annyit, hogy nincs ízlése. Ízléstelenül s nagyon jól ki lehet fejezi önmagunkat. :D
17:00 vagyok
Bocs, azt hittem h ez az a fajta kérdés, h "tökéletes testem van te másoknak nem és még szoknyát is hordanak, fúj!"
Amúgy bővebben: azért hordanak olyan ruhákat, mert nehéz elfogadniuk, hogy kövérek és be vannak határolva a ruhák amiket hordanak. Én is voltam így (mondjuk én mindig szűk ruhákat hordtam, h "majd belefogyok". ez vmi betegség lehet :DD aztán persze megszóltak, h lehetne előnyösebben is)
szóval ezért
18.L
Én az "ápol és eltakar" jelszavakra esküszöm. :/
Amúgy valahol irigylem őket, hogy ilyen bátrak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!