Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kövér lányok miért...

Nagyon kövér lányok miért vesznek föl mini szoknyát?

Figyelt kérdés
Én elég kövérnek érzem magam, hát nem is hordok, de láttam már nagyon undorító sonkákat és szerintem ez vagy hányingert, vagy éhséget ébreszta fiúkban, de semmiképpen sem szex éhséget.
2009. dec. 3. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Azt hiszik jól áll nekik. Az ő bajuk.
2009. dec. 3. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Mert nem tudják h nem kéne. Na és? Miért érdekel ez Téged?
2009. dec. 3. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők is szeretnének szépek lenni és divatolni,meg hát ja,azt gondolják jól áll.Nem tudom,más hogy van ezzel de én azt vettem észre,h a dagi csajok (tiszt.a kiv.)elég merészen öltöznek....
2009. dec. 3. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak a kövér lányok, de a vékonyak is tudnak igencsak ízléstelenül öltözni. Kedvencem az általad említett kövér lány (nem a telt, nem a nőies, hanem a 80kg feletti) miniszoknyában és haspólóban, hogy közben kifolyik a háj és a vékony bot csaj, aki kb 40 kiló, de a méreténél vagy kettővel kisebb farmert hord, így a nadrág felnyomja rajt az összes zsírt, ami felül kibuggyan, ráadásul a fél segge kilóg a nadrágból. Legjobb lenne, ha mindenki tisztában lenne a saját adottságaival, és ehhez megfelelően öltözködne...
2009. dec. 3. 19:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Na, én is olyan kifejezetten kövérekre gondoltam, amit az előző írt. Mondjuk én csak molett vagyok, de hát nem merész.

Hogy miért érdekel? Csak mert sokszor van rá ingerenciám, hogy szóljak nekik, nem áll jól ez neked, nem akarlak megbántani.

Szóval én a ducikkal vagyok, de szeretem az olyanokat, akik úgy öltöznek, ahogy az nekik jól áll. Nincs rossz alak, csak rossz ízlés.

Ja és n nem vonok le ebből semmi más következtetést a személyiségéről, csak annyit, hogy nincs ízlése. Ízléstelenül s nagyon jól ki lehet fejezi önmagunkat. :D

2009. dec. 3. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert nincs önkritikájuk...
2009. dec. 4. 07:15
 7/8 anonim ***** válasza:

17:00 vagyok

Bocs, azt hittem h ez az a fajta kérdés, h "tökéletes testem van te másoknak nem és még szoknyát is hordanak, fúj!"

Amúgy bővebben: azért hordanak olyan ruhákat, mert nehéz elfogadniuk, hogy kövérek és be vannak határolva a ruhák amiket hordanak. Én is voltam így (mondjuk én mindig szűk ruhákat hordtam, h "majd belefogyok". ez vmi betegség lehet :DD aztán persze megszóltak, h lehetne előnyösebben is)

szóval ezért

18.L

2009. dec. 6. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Én az "ápol és eltakar" jelszavakra esküszöm. :/

Amúgy valahol irigylem őket, hogy ilyen bátrak.

2009. dec. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!