Kicsit hülye kérdés, de hogy lehet így bekötni a sálat?
2014. jan. 17. 21:56
2/6 anonim válasza:
Ezek csősálak.
Egyébként a két végén összekötöd egyszer a nyakadba rakod megtekered és még egyszer a nyakadba rakod, illetve ahányszor tudod.
3/6 A kérdező kommentje:
előre féltem az ilyen választól :D
Nem,nem azok direkt olyat linkeltem amin nem az van,a csősált meg simán átteszed kétszer a nyakadon,de én a rendes sálra gondoltam .
2014. jan. 17. 22:07
4/6 anonim válasza:
Nekem csősálam van és tényleg az szokott ugyanígy állni:D
5/6 A kérdező kommentje:
én azt elhiszem,de ezeken a képeken vagy legalábbis az elsőn nem az van és ugyanígy meglehet csinálni rendes sállal is csak nem tudom hogy :D
2014. jan. 17. 22:41
6/6 anonim válasza:
Sima körsálnak tűnik. Legalább 20 cm széles lehet. És ha sokszor ( átbújunk rajta ) áttekerjük, akkor néz így ki kb.
Ahogy felhúzzuk szerintem betekeredik magától. Azért ilyen amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!