Miert bamuljak az olyan csajokat meg, akik ki vannak csipve, es mindig jol oltoznek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 21:21
1/5 anonim válasza:
mert ki vannak csípve, és jól öltöznek.
3/5 anonim válasza:
Azért mert szemet-gyönyörködtető látvány a sok unalmas, farmeros, tornacipős lány között egy-egy csinos, ízléses, nőies külsejű lány. :) 22/f
4/5 anonim válasza:
Azért, mert nem ehhez vannak szokva. A legtöbb ismerősöm is farmert hord pólóval, sportcipővel, pufikabáttal. Ezzel még nincs semmi baj,de azt viszont utálom,amikor nekem is beszólogatnak,mert egy kicsit más a stílusom. Én is farmert hordok, csak én szeretek egy szép és nőies felsőt felvenni hozzá, és mindig elegánsabb bőrcipőt hordok kb. 3,5-5 cm a sarka, meg szövetkabátot. Amikor pl. a gyerekemet viszem oviba sokszor megkapom,hogy minek csípem így ki magam, nem bálba megyek, erre meg csak rátesz egy lapáttal,hogy jelenleg nem is dolgozok,mert most járt le a gyesem, még nem találtam új munkát, ezért elvárják,hogy mindig melegítőben járjak, mert nincs hová felöltöznöm,pedig szerintem abszolút nem túlzás az öltözékem. Ha meg szoknyát veszek fel,akkor már biztos ledér nő vagyok. Nem értem én ezt a világot!
5/5 anonim válasza:
Én is szeretek csinosan öltözködni, szerintem egy nő adjon magára (persze néhányan átesnek a ló másik oldalára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!