Csajok ti hordtok még rövid pufi kabátot? Vagy már ez nem divat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 20:35
1/14 anonim válasza:
Ha divat, ha nem divat, nekem sose tetszett..a legtöbb szerintem olcsó és gagyi hatású.
2/14 anonim válasza:
Biztosan divat, mert Mango, Zara is tele van vele, persze ezek nem olyanok, mint a régi nagyon vastag, fényes pufikabátok, visszafogottabb a színük és kevésbé fénylenek, viszont szerintem inkább derék alattiak vannak, kicsit furán néz ki szerintem a rövid, nem sokszor látok olyat más lányokon, meg hülyeség is, egyszer úgy felfáztam egy ilyenben, rémes volt.
3/14 A kérdező kommentje:
Az enyém az nem fényes, de jó meleg és ezért szeretem.csak mostanság nem ez a divat.Azért kérdeztem hogy hordtok még ilyen kabátot?
2014. jan. 16. 20:48
4/14 anonim válasza:
Én most vettem :) szerintem tök jól áll, nem néz ki egyáltalán igénytelennek, ráadásul a Tesco-ban vettem, de a ruhatáram alapvetően full márkás cuccokból áll, erre a kabátra mégis azt mondtam, hogy tök jó, és nem volt kedvem megvenni ugyanazt a Zarában 30 ezerért, leárazva. Ráadásul rengetegen hordják, a divatlapokban soha nem fogsz pufikabátot látni, de a mi éghajlatunkon nagyon is érdemes ezt hordani, még akkor is, ha most kicsit enyhébb a tél.
5/14 A kérdező kommentje:
:) hát igen szerintem is.az én kabátom sem márkás de nekem is nagyon tetszik.
2014. jan. 16. 21:33
6/14 anonim válasza:
1 éve vettem a bershkában és imádom:)
7/14 anonim válasza:
Én nem vennék fel ilyet, mert engem kövérít :D De amúgy meg hordjál, ami tetszik, most mi ha nem divat? Kit érdekel?:) De szerintem sokan hordják amúgy is, akinek illik a stílusához, rajtam hülyén nézne ki.
8/14 anonim válasza:
Én már akkor is rühelltem, amikor divat volt, szóval nem, nem hordok :D, de hála a jó égnek ki is ment már a divatból. A legtöbb lányt kettévágja, köpcösebbé teszi, ráadásul kevés olyan pufidzseki van, ami nem rohadt olcsó és igénytelen hatású. Arról nem is beszélve, hogy egy hosszabb azért jobban véd a vesegyulladás és a hideg ellen.
9/14 anonim válasza:
Hordok. Jelenleg egy combközépig érő barnát,de van egy rövidebb krémszínű,azt már október elején a fagyoknál felvettem.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!