Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiválogattam egy pár ruha...

Kiválogattam egy pár ruha darabot. Véleményeznétek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok az ízlésemről?

Állásinterjú és remélem egy új munkahely előtt állok. Tavasszal, de legkésőbb nyáron kellene kezdenem (szocho kedvezmény miatt) és ugye az első benyomás a fontos. Mit gondoltok?

Interjúra:

[link]

[link] (fekete) VAGY

[link]

Munkába pedig, már ha nem kötelező az egyen viselet, akkor: ugyanaz a fekete nadrág, ami fent.

Felsők: [link]

[link]

Kabát: [link]

2014. jan. 16. 09:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amiket linkeltél ruhák abszolút nem állnak összhangban egymással, pedig ha hordható sokféleképp variálható darabokra vágysz és nincsenek százezreid az öltözködésre mindenképp klasszikus darabokat kell választani (szóval első körben az élénk, mintás felsőket én hanyagolnám). Pl.: fekete/fehér/bézs/púderszínű blúz, egy sötét színű ceruzaszoknya, egy egyenes szabású sötét nadrág, egy szép egyszínű kardigán jó beruházás, kiegészítőkkel pedig feldobhatod, hogy ne legyen egyhangú a megjelenésed.
2014. jan. 16. 22:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Az utoljára linkelt az eddigi legjobb, szerintem azt válaszd!
2014. jan. 17. 08:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Nos az állami cégek/intézmények sem a jólöltözöttségről híresek :), de versenyszférában, bankszférában nem lehet akárhogy dolgozni. Lényeg hogy az interjún legyél csinos, elegáns, az hogy a munkahelyen mennyire kell kiöltözni meg majd úgyis kiderül amikor látod a többieket.
2014. jan. 17. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!