Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiválogattam egy pár ruha...

Kiválogattam egy pár ruha darabot. Véleményeznétek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok az ízlésemről?

Állásinterjú és remélem egy új munkahely előtt állok. Tavasszal, de legkésőbb nyáron kellene kezdenem (szocho kedvezmény miatt) és ugye az első benyomás a fontos. Mit gondoltok?

Interjúra:

[link]

[link] (fekete) VAGY

[link]

Munkába pedig, már ha nem kötelező az egyen viselet, akkor: ugyanaz a fekete nadrág, ami fent.

Felsők: [link]

[link]

Kabát: [link]

2014. jan. 16. 09:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
2014. jan. 16. 11:27
 12/23 anonim ***** válasza:

A nadrág oké.

A blúz pedig majd ha már ott dolgozol.

De az interjúra szolid, egyszínűt válassz, ne a mintásat!

2014. jan. 16. 11:37
 13/23 anonim ***** válasza:
Kb mint a H&M-es linkjeiden a nadrág, szövetnadrág. A vaterás szerintem túl bő. Segítene persze ha leírnád milyen munkahely, mert ha pl konditeremben recepciós, akkor az is jó amit először linkeltél. Komolyabb irodai munkára viszont nem.
2014. jan. 16. 11:39
 14/23 A kérdező kommentje:

Túl bő, túl szűk...

Próbálok olyat keresni amit meg tudok venni, mert varratásra nincs lehetőségem, viszont a H&M-et nem szeretem. Nálunk van egy kosztümös bolt, de ott csak olyan nadrágok vannak mint a vaterás orsay. Régi bő fazonú darabokat árulnak.

Nem tudom milyen még a meló, mindenképp irodai munkát szeretnék, hisz nincs rá módom, hogy váltott műszakban vagy több műszakos rendben járjak.

De nekem vannak irodai munkás ismerőseim. Egyikük sem jár kosztümben. Mind farmer nadrág és egyszerű hosszú ujjú póló, kardigánnal vagy pulcsival. Nyáron ugyan így farmer hosszú vagy 3/4-es pólóval. Nagybátyám iroda vezető, régebben sokat jártam be hozzá, mindig farmerben volt, soha nem öltönyben.

Persze interjúra ki kell öltözni, de félek, hogy túl kiöltözök.

2014. jan. 16. 11:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha kisestélyibe mész, akkor valóban túlöltözött leszel.

De egy egyszerű szövetnadrággal és egy elegáns blúzzal, inggel nem tudsz túllőni a célon.

Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor viselj a blúz fölé blézer helyett kardigánt. Az hétköznapibb, de mégis elegáns.

Itt van pár példa egyébként máshonnan. Ilyen egy jó interjúöltözék (persze egy pulcsi/blézer vagy szövetkabát még kell rá):

[link]

[link]

Egy lazább (szerintem már kicsit alulöltözött) blézeres szett:

[link]

Egy kardigános változat (természetesen nem farmerral, hanem szövetnadrággal és magasabban záródó felsővel):

[link]

2014. jan. 16. 12:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Budapest vagy vidék? Mekkora város? Egyébként ha még nem tudod milyen hely, azt se tudhatod mennyire kell kiöltözni. Kisebb helyen elég lehet a farmer, de nem mindenhol.
2014. jan. 16. 12:44
 17/23 anonim ***** válasza:
No és a képek nyilván csak példák, kis szerencsével/türelemmel egy jobb turiból össze tudod vadászni őket.
2014. jan. 16. 12:45
 18/23 A kérdező kommentje:

Vidéki nagy város, és vidéki kisváros, ezekben keresek munkát. Mivel van egy gyermekem, és nincs anyukám és anyósom, ezért a délutánokat és éjszakákat/estéket vele kell hogy töltsem. Csak nappali műszakos munkát tudok vállalni. szakmám szerint is erre vagyok képesítve.

Ismerősömék akikről beszéltem nem kis cégeknél dolgozni, a nagybátyám a régió villamoshálózatánál iroda vezető, a nők akikkel találkoztam szintén itt dolgoztam munkaügyisként/bérszámfejtőként már 10-20 éve. Egyik barátnőm is villamos cégnél volt irodai munkatárs, másik barátnőm a "gázosoknál", ugyanígy irodába dolgozott, 100 km-ren belül a legnagyobb városban. Soha nem kellett nekik kiöltözni.

Na jó ezt csak úgy mondom, mert nekem furcsa volt már régebben is hogy itt mindenki irodába kosztümöt ajánl.

Köszönöm a válaszokat. Fogok rászánni időt és turkálni fogok. Hátha, bár turkálóilag nem vagyunk eleresztve, 4 értelmes van a városban, vállfásak.

2014. jan. 16. 13:17
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez tetszik nagyon: úgy ahogyan van [link]
2014. jan. 16. 13:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, hogy ki miben dolgozik.

Voltam én olyan multinál (irodai munka), ahol nyáron rövidnadrágban, spagettipántos kistopban se nézték ki az embert, viszont, ha interjúra nem elegánsan érkezett volna valaki, az ajtón nem jutott volna túl.

Ez van.

Amit legutoljára linkeltél, az egyébként kiváló.

2014. jan. 16. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!