Szerintetek ez nagyon hülyén néz ki?
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen felvenném, de attól félek már már túl őrült... Szerintetek? Megcsinálnám magamnak, egy DIY oldalon találtam.2014. jan. 14. 17:17
2/16 anonim válasza:
Nyugodtan felveheted, hisz nem is látszik.
(NEM kellene talán elárulnod, hogy mi a nyavalyáról beszélsz?)
4/16 anonim válasza:
hát ez valami borzalmas. különlegességi versenyen oké. de ez nem jó különleges a való életben hanem fúj.
6/16 anonim válasza:
Eléggé hülyén néz ki, én biztos nem venném fel.
7/16 anonim válasza:
Farsangra, halloween-re szerintem tök jó :D mellesleg nekem nagyon tetszik, de hétköznapokra nem venném fel
8/16 anonim válasza:
Hat, ha te ezt felveszed, nagyon bator vagy. Borzalmasan nez ki. Nem bantaskepp, de ha mar ki akarsz tunni valamivel, ne a ruhaddal, es ne igy, mert azzal bar felhivod magadra a figyelmet, altalaban nem pozitiv ertelemben...
9/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, tök aranyos ^__^
Amúgy én felvenném, de csak valamilyen fesztiválra vagy ilyesmi.
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik az ötlet, csak a megvalósítás nem! Jópofa, csak nekem sok a gomb, főleg az alján.
Jobb lenne, ha nem lenne rajta ilyen sok gomb, talán valami mintát kéne rávarrni a gombokból, valahogy el kéne rendezgetni, nem csak így össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!