Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Koktélruhát keresek, de hol?

Koktélruhát keresek, de hol?

Figyelt kérdés

Szeretnék magamnak venni szilveszterre egy csinos koktélruhát, de nem tudom, hogy hol keressek? (Max. 10.000Forintig)

Szeretném, ha a ruha térd alá érne, A vonalú lenne, és lehetne hozzá viselni bolerót, mivel elég vastag a karom, és nem szeretném mutogatni. Amúgy sem vagyok egy modell alkat, jó lenne, ha a ruha takarna egy kicsit, ugyanakkor csinos, elegáns lenne.

Netes vásárlás is érdekelne. Valakinek van valami tippje, hogy hol kezdjem?

2009. nov. 29. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem C&A-ban találsz.6000ft-ba szoktak körülbelül kerülni és térdig illetve pár centivel(5-10cm) térd alá érnek.Pár hónapja volt oylan amihez boleró is volt, de ha nicns hozzá akkor kb. 2000ft-ért azt is vehetsz(mondjuk Newyorkerben).És a C&A-s ruhák általában A vonalúak, legalábbis amikre én gondolok:DÉrdemes megnézni:)
2009. nov. 29. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
ha pesti vagy menj el a westend -be van egy bolt egy táskás van azt hiszem mellette meg talán a meki is ott van valahol.Ott válogathatsz kedvedre és vannak 10 alatt is.
2009. nov. 29. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a minap a Reserved-ben láttam csinosakat, 8 ezer körül.
2009. nov. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!