Lányok ti hordotok inget?
Én karcsúsított kockás inget vagy farmeringet szoktam.
A flaneling szerintem kissé férfias, bár a szabásától is függ.
Valo igaz,hogy a mai nokbol hianyzik a noiesseg!
Az ing is ferfi-ferfias viselet,ezt is sikerult lenyulni tolunk mint sokminden mast!
De sebaj legalabb az igazi ferfi nem veszi eszre az ilyen fius "noket" velem egyutt...
Én hordok. Szerintem nőies is tud lenni, ha jól van kombinálva a többi cuccod mellé. Pl. a flaneling esetleges fiússágát lehet csökkenteni, vagy játszani vele mondjuk, ha szép ékszereket vesz föl hozzá az ember, nőiesebb táskát, cipőt, alakot követő nadrágot, vagy éppen kontyba köti a haját, és tesz az elejére vmi szép díszt.
Én azért is hordok általában ingeket, mert a blúzok nagy többsége, főleg, amit most lehet kapni, nagyon gagyin néz ki (csicsás, fényes, '90-es évek stílusában passzos, nem elég hosszú azoknak, akik nem cérnavékonyak), és az ingeknél az a problémám sincs, hogy ami jó lenne méretben, az szétfeszül a mellemen meg a gombok közti lyukon közszemlére van téve a melltartóm... arról nem is beszélve, hogy a legtöbb blúz teljesen el is van szabva, és 158 centivel, ahhoz arányos (azaz rövid) karokkal van olyan bajom, hogy szűk karban a felső, és felemelem a karom, aztán hasig feljön.
Én ingből elegánsat ritkán hordok (sikerült pár jobb blúzt találnom, azoknak vhogy alkalmakra az anyaga nekem jobban megfelel), utcára inkább farmerhatásút hordok, és gondolkodom egy kockás flanel beszerzésén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!