Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tizen két éves lány vagyok...

Tizen két éves lány vagyok hol lehet interneten melltartotvenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha most szeretnéle löször melltarót venni, elöször anyukáddal beszélj erről.Ő tudja hogy milyen fajta kell, és mekkora kosár.Ha pedig ez is megvolt, akkor együtt menjetek el egy üzletbe és ott próbáld fel, mert ugy látod a teljes hatást,+egy jó napot tölthetsz együtt anyukáddal.De csak iskolába hordj melltartót,otthon ne.Én is sokáig otthon is hordtam, de utána elkeztdtek fájni a mellei, és azóta csak iskolába hordok melltartót, mert igy a tartó izmok nem ,,kényelmesednek" el, és nagykorodban is lesz termszétes tartása a melleidnek.:)
2009. nov. 29. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Interneten ne vegyél mert úgy nem is biztos hogy jó lesz, meg kell próbálni előtte.
2009. nov. 29. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

szia.

hát figyi sz.tem se az interneten vegyél.

én 11-12-éves koromba még ijen sportos toppokat hordtam.

13-éves koromban vettem meg az első melltartómat. sz.tem kérdezd meg anyukádat h sz.te mijen melltartó lenne rád jó (hanyas)és ha megmondja akk ha tudsz olyan boltot ahon vannak meltartók ott keres magadnak olyan méretbe amijen a melled.de azért próbáld is fel..

2009. dec. 22. 20:59
 4/4 dóriyyi ***** válasza:
Én is 12 vagyok. Ha még kicsi a cicid akkor ajánlom a sportmelltartót, mert az kényelmesebb is. Ha viszont abba nem érzed magad kényelmesen, vagy már nem elég akkor is választhatsz, hogy szovacsosat vagy simát szeretnél-e. Tudom, hogy a kérdés az volt, hogy interneten, DE: nem tudod felpróbálni és ha véletlenül kicsi-nagy-kényelmetlen stb. ne fogják becserélni. Menny anyuddal! Hidd el ez nem ciki. Ha meg valaki rosszallóan néz akkor figyelembe se vedd! Ha ennek ellenére is interneten szeretnél vásárolni ajánlom a www.otto.hu-t
2009. dec. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!