Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen nadrágot venni?

Hol lehet ilyen nadrágot venni?

Figyelt kérdés

[link]

felhőmintásnak nevezik, most látok először, de megtetszett.

2009. nov. 29. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Bershka,Zara,Tally Weijl
2009. nov. 29. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Már ne is haragudj meg,de ez a nadrág szerintem borzalmas én inkább hypos gatyának nevezném!XD

Láttam egy csajon ilyet és szerintem irtó ronda,de ha neked tetszik,akkor persze vedd fel és bocs az OFFolásért!

Üdv!

2009. nov. 29. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:

Szia.

Semmi gond, ezért nem foglak lepontozni. Ízlések és pofonok, általában pasztell színű szolid ruhákat hordok, de valamiért ez megtetszett. :)

2009. nov. 29. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nekem feketében van ilyen, én a New Yorkerben vettem. Lehet, hogy ott is találsz kékben, de Tally Weijl, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Pimkie... Ezekben tuti, hogy találsz!
2009. nov. 29. 21:32
 5/9 anonim válasza:
53%
Ha nem akarsz több 10.000 FT-okat költeni, akkor irány egy piac....
2009. nov. 30. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
ÉN a Tally Weijlben vettem kb. ugyanilyet kb. 3 hete. 12690 Ft.
2009. nov. 30. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy hülyeség, mert amikor ezt vettem, se a Stradiban, se BSK- ban nem volt.... voltak érdekesen koptatott nacik, de ilyen csak a Tallyben volt.
2009. nov. 30. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ez jó drága.
2009. nov. 30. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem kimondottan olcsó, de a többi felsorolt üzlet is ugyanez az árkategória.

Ha nem olyan sürgős, várd meg a leárazásokat, 1 hónap múlva, a 2 ünnep között kezdődnek, és akkor vegyél. A farmereket mindig félárra árazzák le első körben. Lehet, hogy mázlid lesz és lesz még, a méretedben.

2009. dec. 1. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!