Kötött felsővel? jesszusXD akkor ugy nézhetsz ki benne mint nagyanyám:D ám a kérdésre válaszolva: sztem nem az,én imádom! egy karcsúsított blúz nyakkendővel és magassarkúval hozzá,feltűzöd a hajad és aki nem fordul utánad annak nincs töke:D
2009. nov. 29. 23:58
12/30 anonim válasza:
szerintem nem:D
nekem nagyon sok van, a visszafogottabbakat fel szoktam venni suliba is, de a többit csak buliba:)
2010. jan. 13. 16:20
13/30 anonim válasza:
Kötött felsővel? jesszusXD akkor ugy nézhetsz ki benne mint nagyanyám:D ám a kérdésre válaszolva: sztem nem az,én imádom! egy karcsúsított blúz nyakkendővel és magassarkúval hozzá,feltűzöd a hajad és aki nem fordul utánad annak nincs töke:D
Te meg úgy nézhetsz ki, mint az az útszéli r*banc, akit múlt héten láttam! :D
Nem értem, miért szóltad le a másik válaszolót, szerintem sokkal csinosabban néz ki, mint ez a förmedvény, amit leírtál...
2010. jan. 30. 13:52
14/30 anonim válasza:
Ízlések és pofonok... Nálunk többen hordják kötött felsővel, én is közéjük tartozom... Akinek nem tetszik, ne hordja így... :) Szerintem nagyon csinos tud lenni, és hidd el ezután is utánafordulnak a pasik. :) (Az előbb leszólt csaj voltam. :D)
2010. jan. 30. 23:12
15/30 anonim válasza:
Nem nézek ki úgysem k*nak, tudni kell hordani. Mondjuk engem nem nagyon izgat h hány pasi fordul meg:XD A nők figyelme a lényeg. Ám azóta láttam hasonlóképp egy lányt,kötöttel és csinos volt kimondottan, de vannak olyanok is akik vmi kinyúlt nagyigarbóval hordják...na aaaz gáz:XD
2010. jan. 31. 13:16
16/30 anonim válasza:
nekem kötött felsővel nem jön be, ingekkel tényleg csinosabb:)
2010. jan. 31. 20:44
17/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem az:)Én pl szeretem azt látni a csajokon. Persze csak egy bizonyos rétegnek jó:)Aki nem tud dönteni szivesen eldöntöm helyette kép alapján:D
2010. febr. 6. 14:29
18/30 anonim válasza:
Szerintem nem, de mint szinte mindent, ezt is lehet ízléstelenül hordani. Külföldön láttam először, elsőre furcsa volt, azóta viszont nagyon megtetszett, és egyre többen hordják, főleg a tv-ben, de az utcán is. Visszafogott felsővel kell felvenni.
2010. márc. 30. 13:52
19/30 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem az! Sok féle van, és tudni kell hordani. Ha nem megfelelő hozzá az alakod nem néz ki jól, de ha vékonyabb, formás lábad van nagyon szexi. Iskolába szerintem nem való, inkább buliba.
Tunikával vagy miniruhával és magassaarkúval nagyon jól néz ki!
2010. ápr. 4. 16:13
20/30 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, nagyon is, hogy csinossá tesz. És egy csaj legyen csinos!
Én is sokszor szoktam felvenni, mindig magassarkúval, azzal néz ki igazán jól, a hosszított felső nálam meg ahogy jön, van mikor így, van mikor úgy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!