Szalagavatóra milyen ruhába kell menni? 16/f
Figyelt kérdés
Nem az én szalagavatóm, hanem a bátyámé. Tehát csak vendég leszek. Nincsen semmi elegáns ruhám. Sima egyszínű hosszú ujjú póló (fehér v. kék) jó sötét farmerral? Cipőm is csak sportcipőm van. Abból a fehér vagy a fekete kéne?(utcai adidas)2009. nov. 29. 17:56
1/11 anonim válasza:
Ha a bátyád szalagavatójára mész, akkor minimum tiszteld meg annyival, hogy egy normális fekete, vagy fehér inget veszel fel, valamilyen elegáns nadrággal, és zakóval.
Ne te legyél ott a legigénytelenebb...
16/L
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem ennél azért illene csinosabban felöltözni. Iskolai ünnepségekre miben szoktál menni? Mert ahhoz legalább egy fekete szoknyádnak, vagy nadrágodnak lennie kéne. Ahhoz meg már nem egy nagy befektetés egy elegáns felsőt venni.
3/11 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok...
Szoknya??? dehát 16éves srác!!!!!!! :D
4/11 anonim válasza:
A bátyádat igazán megtisztelhetnéd annyival,hogy öltönynadrágot és egyszínű(nem feltétlen fehér) inget vegyél fel+ rá zakót.Természetesen hozzá alkalmi cipő!
5/11 A kérdező kommentje:
Hát van ünneplő gatyám meg cipőm csak még nem voltam szalagavatón és nem tudtam hogyan szoktak odamenni. Akkor inget kéne vennem lehet, mert csak sima fehér van, de azt nem szeretem.
2009. nov. 29. 18:25
6/11 anonim válasza:
Ing -esetleg nyakkendővel-, (de talán egy elegánsabb fehér pulcsi is) és egy sötétebb farmerel sztem simán megteszi vendégnek. Ha meg mindenképp sportcipő akkor meg inkább a fekete (mert ha "tört" a fehér az gázos lehet)..
7/11 anonim válasza:
öltöny, ing, normális cipő. nyakkendő nem muszáj, de farmerben-sportcipőben nem mehetsz!
8/11 A kérdező kommentje:
öltönyöm nincs. nem is lesz addigra.
2009. nov. 29. 19:45
9/11 anonim válasza:
2. vagyok. Bocsánat, felületesen olvastam el a kérdést, és a 16/ f-ből az f egy kicsit kimaradt. Uhh...tényleg bocsánat....
10/11 anonim válasza:
Fehér felső plusz fekete szoknya, legalább is nekünk az volt a szalagavatónkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!