Milyen ruhába kell mennem szalagavatóra?
Figyelt kérdés
barátomat kísérem, mint a barátnője. de fogalmam sincs mibe illik. 16/L ha vmi infó kellene kérdezzetek2010. szept. 7. 19:00
1/5 anonim válasza:
koktéluhának hívják. alkalmi, bármilyen színű, nem túl rövid, elegáns csajos stb!!!
ha több pénzed van: zara, mango, stb
ha kevesebb: tally weil vagy new yorker
vagy vegyél használtan a vateráról
2/5 anonim válasza:
koktéluhának hívják. alkalmi, bármilyen színű, nem túl rövid, elegáns csajos stb!!!
ha több pénzed van: zara, mango, stb
ha kevesebb: tally weil vagy new yorker
vagy vegyél használtan a vateráról
ne legyen nagyon elegáns se, de azért ez csak egy bál!!!
3/5 anonim válasza:
A koktél ruha tényleg jó de ha veszed akkor drágábban jön ki mint ha varratod!és legalább ha varratod akkor tuti nem fog visszaköszönni rád!
Amúgy most ez a kezes lábas hosszú ruha is divat!
4/5 anonim válasza:
Annyira nem kell komolyan venni, én eddig ahány szalagavatón jártam, nagyon ritka volt a koktélruha (vagy még annál is durvábbak). Elegáns vagy akkor jó, ez nem rólad szól, ne legyél szebb, mint a szalagtűzöttek :)
5/5 anonim válasza:
Akármilyen szebb, egy csöppet elegánsabb (tehát nem gyűrött/szakadt/hipermini/hippis-bocs, ha ezzel megsértettem vkit :D) ruha megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!