Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhába kell mennem...

Milyen ruhába kell mennem szalagavatóra?

Figyelt kérdés
barátomat kísérem, mint a barátnője. de fogalmam sincs mibe illik. 16/L ha vmi infó kellene kérdezzetek
2010. szept. 7. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

koktéluhának hívják. alkalmi, bármilyen színű, nem túl rövid, elegáns csajos stb!!!

ha több pénzed van: zara, mango, stb

ha kevesebb: tally weil vagy new yorker

vagy vegyél használtan a vateráról

2010. szept. 7. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:

koktéluhának hívják. alkalmi, bármilyen színű, nem túl rövid, elegáns csajos stb!!!

ha több pénzed van: zara, mango, stb

ha kevesebb: tally weil vagy new yorker

vagy vegyél használtan a vateráról

ne legyen nagyon elegáns se, de azért ez csak egy bál!!!

2010. szept. 7. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:

A koktél ruha tényleg jó de ha veszed akkor drágábban jön ki mint ha varratod!és legalább ha varratod akkor tuti nem fog visszaköszönni rád!

Amúgy most ez a kezes lábas hosszú ruha is divat!

2010. szept. 7. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyira nem kell komolyan venni, én eddig ahány szalagavatón jártam, nagyon ritka volt a koktélruha (vagy még annál is durvábbak). Elegáns vagy akkor jó, ez nem rólad szól, ne legyél szebb, mint a szalagtűzöttek :)
2010. szept. 7. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Akármilyen szebb, egy csöppet elegánsabb (tehát nem gyűrött/szakadt/hipermini/hippis-bocs, ha ezzel megsértettem vkit :D) ruha megteszi.
2010. szept. 7. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!