Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az hogy "Buda...

Mit jelent az hogy "Buda fuckin' Pest"?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban látom pólókon feliratként...németet tanulok úgyhogy nem nagyon tudom hova tenni. Megmondaná valaki mit jelent és hogy honnan jött ez most annyira divatba?

2014. jan. 4. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A BP márka egyik kollekciója, annyit tesz ki, hogy Buda-kib**ott-Pest.
2014. jan. 4. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Na ne mondmár, hogy még soha nem hallottad azt a kifejezést hogy fuckin...
2014. jan. 4. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Szabad fordításban azt, hogy "egy mínusz húsz IQ-s panelproli vagyok".
2014. jan. 4. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Inkább az elkényeztetett "utcán születtem, most meg sajnáljatok" cuccai a BP clothing cuccok.
2014. jan. 4. 23:22
 5/9 anonim válasza:
36%
Előző irigyek és idióták. Buda kib*szott Pest. Szerintem jó kis pólók, nekem is van egy. Turisták is veszik szép számmal. Inkább ez mint a sok köcsög amerikai zászlós meg Los Angeles, Miamis, Britt pólók!
2014. aug. 7. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Mire lennék irigy, a 6 elemire vagy az ahhoz járó 20 IQ-ra?
2014. aug. 7. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
és miért lenne valaki proli, mert panelban lakik? -.-
2014. aug. 20. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi a nádvágó rozé ananászért kell -20 IQ-s panelprolinak nevezni, és azt feltételezni, hogy elkényeztetett iskolázatlan az, aki ilyen pólót hord? Ez csak egy ruha és egy márka emberek... ilyen a fogyasztói társadalom. Ugyanúgy megveheti egy bulizni szerető orvostanhallgató és egy 7.-es kislány is. Az IQ-val inkább nálad lehet baj kedves kommentelő, de ez ki sem derült volna, ha megtartod magadban a lekicsinylő, egoista, szánalmas előítéletedet és felfogásodat. #Youwin
2015. jún. 12. 11:51
 9/9 anonim válasza:
32%

Azért ilyen pólót, csak nálunk lehet eladni. New Yorkben felgyújtanák, ha valaki FUCK'NEWYOURK, vagy FUCKAMERICANS lenne.

De nálunk két réteg réteg, az egyik a Svédbe elvágyó nemzetiség, meg másik "réteg" akik gyűlölik a magyarokat, és valójában a hazájuk Izralben van. Na, őket nem szabad megsérteni... tilos lenne pl FUCINJUDAPEST...Pedig pedig...

2017. márc. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!