Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel buliba (többi...

Mit vegyek fel buliba (többi lent)?

Figyelt kérdés
18/L vagyok még nem nagyon voltam bulizni, akik hívtak kibéreltek egy helyet ott lessz megtartva. 169 cm vagyok és 60 kg ezért nem nagyon áll jól nekem semmi, arra gondoltam hogy egy fekete cicanadrág, egy fekete szoknyával valami színesebb felsővel/bordó szoknya fehér felsővel, valami barna magassarkú csizma vagy bokacsizma meg valami kardigán, vagy pedig miniruha cicanaci kényelmes magassarkú bokacsizma/csizma, de mondom nem áll jól nekem semmi:(

2014. jan. 3. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne cica nacit vegyél hanem harisnyat:) igazábol ha linkelnel egy olyan kepet amin kb olyan alakja van a lánynak mint neked úgy könnyebben lehetne segiteni:)
2014. jan. 3. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Felül 36-os a méretem, alul 38-as, husis vagyok, talán olyan lehetek mint Janicsák Veca ezen a képen:

[link]

Mondjuk nekem nincs ekkora mellem, 80A-s talán ez is egy plussz jó infó.

2014. jan. 3. 23:48
 3/4 anonim válasza:

Ilyesmi testtel szerintem nem az a gond, hogy nem áll jól neked semmi!!! Inkább az lehet a gond, hogy rosszul választasz öltözéket. Vannak olyan fazonok amik karcsúsítanak és olyanok amik nem mindenkin áll jól. Ez van a színekkel is, de ezt a bőrszínedhez is igazítanod kell. A kg-ot nem szabad elsődlegesen nézni amúgy is a magasságodhoz pont megfelel. A kg lehet magas de akkor is a test felépítését kell nézni pl. az ami ennyit nyom az háj vagy izom? A másik, hogy van aki nehezebb pedig úgy néz ki mintha 10 kgmal könnyebb lenne ez azért van mert erős a csontozatod. Az ilyen sose lesz nagyon de nagyon vékony. Szóval ne a kg-mal itéld el magad hanem az adottságaiddal nem mindig a mérleg dönt!!! Persze célnak jó, mint motiváció, hogy ennyi kg-ot fogyok de nem az a fontos!!

Térjünk vissza a ruhára... :D Szerintem válasz karcsúsított fazonú ruhát. (ha ránézel a formájára észre fogod venni melyik az) Nem kell, hogy mindened kint legyen azzal csak magad minősítenéd. Ha szépek a lábaid mindenképpen vegyél magassarkút az a tartásodon és a magabiztosságodon is javít. :)

2014. jan. 4. 01:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen de azért várok több választ is:)

Mint már írtam magassarrkú csizmát vagy bokacsizmát szeretnék felvenni nem túl magas, ilyesmi mint amit linkeltem szerintetek gáz lenne?

[link]

2014. jan. 4. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!