Mit vegyek fel buliba (többi lent)?
Felül 36-os a méretem, alul 38-as, husis vagyok, talán olyan lehetek mint Janicsák Veca ezen a képen:
Mondjuk nekem nincs ekkora mellem, 80A-s talán ez is egy plussz jó infó.
Ilyesmi testtel szerintem nem az a gond, hogy nem áll jól neked semmi!!! Inkább az lehet a gond, hogy rosszul választasz öltözéket. Vannak olyan fazonok amik karcsúsítanak és olyanok amik nem mindenkin áll jól. Ez van a színekkel is, de ezt a bőrszínedhez is igazítanod kell. A kg-ot nem szabad elsődlegesen nézni amúgy is a magasságodhoz pont megfelel. A kg lehet magas de akkor is a test felépítését kell nézni pl. az ami ennyit nyom az háj vagy izom? A másik, hogy van aki nehezebb pedig úgy néz ki mintha 10 kgmal könnyebb lenne ez azért van mert erős a csontozatod. Az ilyen sose lesz nagyon de nagyon vékony. Szóval ne a kg-mal itéld el magad hanem az adottságaiddal nem mindig a mérleg dönt!!! Persze célnak jó, mint motiváció, hogy ennyi kg-ot fogyok de nem az a fontos!!
Térjünk vissza a ruhára... :D Szerintem válasz karcsúsított fazonú ruhát. (ha ránézel a formájára észre fogod venni melyik az) Nem kell, hogy mindened kint legyen azzal csak magad minősítenéd. Ha szépek a lábaid mindenképpen vegyél magassarkút az a tartásodon és a magabiztosságodon is javít. :)
Köszönöm szépen de azért várok több választ is:)
Mint már írtam magassarrkú csizmát vagy bokacsizmát szeretnék felvenni nem túl magas, ilyesmi mint amit linkeltem szerintetek gáz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!