Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg ilyen olcsók eBay-en...

Tényleg ilyen olcsók eBay-en a ruhák?!

Figyelt kérdés

Rengeteg ruhát látok 2-300 ft-ért, ráadásul még a szállításuk is ingyenes. Ez létezik? Itt van pár ilyen ruha:

[link]

[link]

Köszi előre is a segítséget!

2014. jan. 3. 22:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
89%
az Amazon.com sokkal megbizhatobb es jobb minosegi dolgokat arul
2014. jan. 4. 02:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Vékony, gyenge anyagú ruhákról van szó, ha rendelsz akkor erre is gondolj. Van akinek megfelel, én is vettem már ebayről rengeteg dolgot, de olcsóval mindig úgy jártam hogy hordhatatlan. Ráadásul a méretek is inkább gyerekekre valók, nem egy normál méretű nőre.
2014. jan. 4. 05:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas minőségűek ezek a hongkongi/kínai/koreai cuccok! Pont megérik az árukat. Ráadásul az ázsiai méretek eltérőek az europaitól, szóval ha vmi "one size" azt ne vedd meg, ha csak nem vagy 40 kiló vaságyastól, ha lehet méretet választani, akkor min 1 mérettel nagyobbat vegyél, az TALÁN jó lesz! De a legjobb, ha hagyod az egészet, nem éri meg!
2014. jan. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!