Tényleg ilyen olcsók eBay-en a ruhák?!
Figyelt kérdés
Rengeteg ruhát látok 2-300 ft-ért, ráadásul még a szállításuk is ingyenes. Ez létezik? Itt van pár ilyen ruha:
Köszi előre is a segítséget!
2014. jan. 3. 22:29
4/13 NagyonGonosz válasza:
Válaszd ki hogy mit akarsz belőle és megváltozik az ára, de szerinte 1500-2000 forint is nagyon olcsó.
5/13 anonim válasza:
aha csak a valóságban teljesen máshogy fog kinézni... én nem rég rendeltem egy szőrös felsőt,erre most mikor megjött,hát... néztem nagyokat... ilyet még az itteni mariska varrónő is csinál sőt jobbat is...
6/13 anonim válasza:
Csak az öv kerül 200 ft-ba, a ruha azért drágább, pl a második 1664. Mondjuk az sem nagy összeg érte, de ki tudja, h az a valóságban hogy állna rajtad. Én így nem mernék ruhát rendelni :)
7/13 anonim válasza:
Jól mondják az előzőek, ha beállítod a ruha típust, rögtön drágább lesz:) de ettől függetlenül tényleg olcsók a ruhák ebayen.
8/13 anonim válasza:
Az szerintem is csak az öv ára.
De azon kívül is még mindig olcsó.
9/13 anonim válasza:
Igen, ilyen olcsók, bár a minőség nem a legjobb. Pont tegnap mostam ki az egyik ebay-es pulcsimat, amin fekete csipke betét van és szépen befogta a pulcsi fehér részét... :(
10/13 anonim válasza:
csak kepen latod, hogy mit veszel es amikor megerkezik a dolog az bizony sokszor furdo utca.
Latatlanba soha nem veszek semmit inkabb fizetek tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!