Nagyon fiús a vagyok? Min változtassak? 14/l
Azt hiszem eddig te vagy a legfiúsabb, akinek a kiírt kérdését elolvastam. Nekem ezzel egy fikarcnyi problémám sincs. (Sőt.) Az más kérdés, neked mennyire okoz gondot a dolog. Ne változtass semmit, ha így kényelmes; mások kedvéért ne legyél lányosabb.
Nem bírom megállni, milyen zenéket hallgatsz?
Csak én nem tudom, hogy ki az a bu*zi Harry? Nyugtassatok meg, hogy ez nem alap dolog:DD
Egyébként szerintem majd kinövöd, ennyi idősen én is zenekaros bő pólókban jártam, bár, legalább hosszú volt a hajam:DD utólag visszagondolva elég gázul néztem ki, szerintem Te is nőiesedsz majd.
24L
Ha te így érzed jól magad, akkor nem kell változtatnod. A leírás alapján semmi probléma nincs a kinézeteddel, én is inkább fiús vagyok, aztán semmi bajom nem lett még belőle.
24/L (hetero!)
Szia!:)
Szerintem nem gáz és nem is vagy olyan fiús...
De szerintem amin változtatnod kéne az az hogy egy lánynak sokkal ízlésesebb ha hosszabb haja van,persze vannak rövid hajúak is,ha ennyire tetszik akkor csinálj a stílusodhoz egy ilyen vagány hajat [link] vagy valami ehhez hasonlót bár te még csak 14 éves vagy.
Én sem szeretem a szoknyákat és sok korombeli csaj van így. Szóval ez nem hátrány.
A férfi pólók nekem is bejönnek,de itthon azokban aludni, ajánlom,hogy te is inkább csak aludj benne és keress olyan lány pólókat aminek a fazonja lógósabb de mégis női. Hidd el van =]
Én is szeretem az olyanokat és utálom a tapadós pólókat.
A zenekaros pólók azok maradhatnak az olyan unisex,de remélem nem ilyen xxl:D
Régen én is hordtam mindig sálat talán ha tél van akkor hordj sálat nyáron meg váltsd le kendőre.
A feketével sincs baj
A csizmákkal se,én is valami egyszerű cipőben vagy deszkás cipőben vagyok.:)
A karkötőkből meg kevesebbet vagy oszlasd el mindkét karodon:)
De tuti jó stílusod lehet! Ha így érzed jól magad akkor maradj így a közérzet fontosabb én csak azt mondom el,amit kértél.:)
18/L
Szerintem csak növeszd meg a hajad vagy vasald. Ha ezeket nem akarod és gondolom az öltözködéseden se nagyon szeretnél változtatni akkor hmm mondjuk ne hord mindig sált szerintem:s nem mindenhez néz ki jól és nem tudom milyen nadrágot hordasz (én ilyen farmer fiúsat tudok elképzelni) de hordj fekete csőnadrágot szerintem attól is lányosabbnak tűnsz. Vagy rakj fel egy KICSI szempillaspirált. Én lányosan öltözök de én is szinte csak feketét veszek fel szóval ezzel semmi baj nincs:D A csizmákat én se szeretem..bakancsot vetettem én is (mondjuk nem azt a tipikus feketét de azok is tetszenek) A bakancs idén nagy divat lett ..sok lány hordja (sajnos) ezért az sem számít nagyon fiúsnak főleg ha csak egy sima fekete:D (ha acélbetétes akkor semmi..) És karkötőket is úgy képzelem el , hogy ilyen gumi vagy gyöngy karkötők (régen én is így hordtam) hát szerintem ezt hanyagold..nagyon ízléstelen és elavult:s
Vegyél 1-2 arany vagy ezüst karkötőt (van fiúsba vagy uniszexbe is) és hord azt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!