Miért van az, hogy a fiúknak a tucatok jönnek be?
Csak én tartom szánalmasnak, hogy mindenkin azok a csillogós, Mayo Chix ruhák, valamint divatos, de tucat cuccok vannak? És azt vettem észre, hogy a pasiknak ez jön be. Ha valaki cicanadrágban van, és kidobja a csöcseit egy jó kis feszülős pólóból, az a tuti.....
Hát ennyire gáz, ha valakinek van stílusa? (Pl. egy jó kis Martens, passzos farmer, kötött pulcsi)
20/L
Gondolom te is grunge stílus szerint öltözöl, mindenesetre biztosan beléd szeretnék
Számomra halál unalmasak, ezek a bőrhatású leggings nadrágos nők, csillogós sz*rokban
21/F
Nem nagyon értem hogy egy bakancs, egy fermer és eg pulcsi mióta külön stílus...
Amúgy nem kéne így általánosítanod, én pl az elegáns dolgokat szeretem, a cicanadrágot szánalmasnak találom...
Az előttem íróknak igazuk van, nem kéne a saját sikertelenségedet kivetíteni így a férfiak összességére...
Én nem irigylem tőlük, te miért teszed?
Ha nem irigyelnéd, hidd el, nem zavarna.
Az ilyen felfogásod miatt vagy egyedül !
Meg azért,mert másoktól irigyeled a figyelmet.
A bakancsot is sajnos megfertőzte a tucatstílus... Nincs menekvés, lassan már nincs olyan, ami egyedi.
Régebben egyedinek számított a bandás póló, mára már még a Tally Weijl-ben is Nirvanás pólót látsz.
Régebben a kötött pulcsit a furák hordták, mára már mindenkinek van.
A nagy nyakláncokat régen a tucatok megvetették, mára mindenki azt hordja, mert az a divat.
Régen a blézer az elegancia egyik jelképe volt, mára már bakanccsal is felveszi mindenki.
Régen a magasított derekú ceruzaszoknyát csak az igazi nők vették fel, mára 12 évesek mintás bakancsokkal.
És, mint már említettem, a fekete bakancsot csak a rockerek hordták, mára már mindenféle csillivilli virágos csillagos rikítóhupikék cukimuki bakancsot csináltak ebbőla nagyon király és stílusos ruhadarabból. Imádtam a bakancsokat 5 évvel ezelőtt is, ma már beszólnak érte, hogy mindenkinek ilyenje van.
Az egyediség időszaka leáldozott. Mindent tucatosítanak...
És, mint ahogy azt már valaki elmondta előttem, sok lány azért teszi ki mindenét, mert ezzel próbálja ellensúlyozni, hogy nincs stílusa..
Bár manapság már respect az egyedi embereknek.
Kérdező, a pulcsi, bakancs, csőgatya sajnos már nem egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!