Miért van az, hogy a fiúknak a tucatok jönnek be?
Csak én tartom szánalmasnak, hogy mindenkin azok a csillogós, Mayo Chix ruhák, valamint divatos, de tucat cuccok vannak? És azt vettem észre, hogy a pasiknak ez jön be. Ha valaki cicanadrágban van, és kidobja a csöcseit egy jó kis feszülős pólóból, az a tuti.....
Hát ennyire gáz, ha valakinek van stílusa? (Pl. egy jó kis Martens, passzos farmer, kötött pulcsi)
20/L
És újra általánosítás...
Én is 20 éves lány vagyok,nem hordok cicanadrágot,se feszülős ruhát,még is gyakran leszólítanak az utcán,hogy nincs-e kedvem ismerkedni,vagy megakarnak hívni valamire,szóval attól tartok,hogy nincs igazad.
Bocsi de a farmer, bakancs, pulcsi mitől is stílus? Semmivel sem különb mint a Mayo felső meg leggings.
A bakancs is divatcikk lett a csőgatya meg évek óta divat akkor ne haragudj de miről is beszélsz?
A bakancs meg a farmer ugyanúgy tucat,attól függ hol keresed.
Különben meg bìrom amikor ilyeneken siránkoztok közben nektek is a zseléhajú,kivágott pólós,csőgatyas srácok jönnek be.
Kapcsolatot nem csak velük kezdtek persze,de ugyanúgy őket nézitek meg..
5-ös,most te is általánosítasz!
Én konkrétan hányingert kapok a zselézett hajú,v nyakú pólós srácoktól akik "cuki" kis fülbevalókat hordanak,inkább a borostás arcú,picit hosszabb hajú pasikat szoktam megnézni,de kedves,hogy megmondod hogy mi jön be nekem.
6-os pont azt akartam elérni hogy így reagáljon valaki.:D
Ahogy neked se ezek ezek a tucatfiúk nekem se ezek a lányok.
Én a csendesebb,kedves,barna hajú lányokért bolondulok,de jó hogy ti ezt jobban tudjátok..
Senki se vetítse a férfiakra a sajat sikertelenségét.
Nekem úgy tűnik
Hogy a lányok azt hiszik, hogy a fiúkat a ruháikkal fogják meg.
A fiúk pedig azt hiszik, hogy a lányokat az izmaikkal fogják meg.
És egyik sem érti, hogy miért nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!