28 éves lányok, nők ti honnan öltöztök? Milyen boltokból?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 08:55
11/16 A kérdező kommentje:
Ja,és a többi "öreg" csajszinak köszönöm a választ!:)
2009. nov. 28. 12:52
12/16 anonim válasza:
bershka,h&m,newyorkek,promod,tally weijl,orsay...általában
13/16 anonim válasza:
Én nem tartozom a pénzes "öreglányok közé" :D Az olcsó és stílusos ruhadarabok megtalálása kicsit több időt vesz igénybe. Lehet keresni interneten, néha az Otto-ban is vannak jó leárazások, de szerintem nyugodtan körbenézhetsz pl. a Kőbányai piacon is (bár nem tudom, hol laksz). Vannak igényes használtruha boltok is, ahol az áru nem ömlesztve van, hanem vállfákra kirakva. Kedvenc üzletem a Takko. Olcsó és nagyon jó! [link] Ha pedig egy kis luxust megengedsz magadnak, itt néz körbe ;) [link]
14/16 anonim válasza:
Ha már használt ruha, szerintem nézz be a vaterára vagy a teszveszre, persze vannak ott újak is, jó áron. Az egész család onnan öltözködik, sokat spórolunk rajta, és igazán egyedi, dögös cuccokat is lehet találni.
15/16 anonim válasza:
Szia,bár én még 20 sem vagyok,de a legtöbb ide válaszoló kb olyan üzleteket írt,ahonnan a 15-22 évesek öltöznek,bocs a kivételnek.
Turkálókban marha jó egyedi darabokat találhatsz magadnak és a Takko nevezetű üzlet is elég jó pont a 25-35 évesek divatja,elegáns és fiatalos is,de lehet ezt csak én látom így. A Mango valóban marha jó holmikat készít,csak sajna marha drága...
16/16 anonim válasza:
Én például azért írtam azokat amiket írtam, mert nem kedvelem az elegáns öltözéket, hiába vagyok 29. Egyszerűen nem érzem bennük jól magam, mondjuk a munkám se épp ilyet követel meg. Én is inkább az egyedi öltözködés híve vagyok, inkább a vagányabb cuccokat szeretem és ez sztem semmiképp sem kor kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!