Nike cipő méret?
Figyelt kérdés
Van két pár Nike cipőm, Nike Renzo és Nike Air Flight. A Renzo 41es, a Flight 42,5ös. Mindkettő eredeti és kényelemre is ugyanaz a kettő. Centire ugyanakkor a két cipő, de 1,5 szám eltérés van Közöttük. A Nike boltban azt mondta az eladó, hogy ez teljesen normális mert más a két cipő szabása. Ez tényleg így van? A Flightból a 41es rendesen szorított.2013. dec. 28. 21:01
1/5 A kérdező kommentje:
Mindkettő 29cm hosszú (külső talphossz)
2013. dec. 28. 23:11
2/5 anonim válasza:
a betét/cipő belső talphosszát szokás mérni
3/5 anonim válasza:
a 41es belső talphossza 26 cm, míg a 42,5-nek 27,5 cm
4/5 A kérdező kommentje:
A 42,5ös 27cm (rá van írva a dobozra)
szóval 1 centi eltérés van a két cipő között, kényelemre ugyanaz a kettő. Nike boltos eladó szerint ez normális, mert az Airnek más a szabása. Lehet igaza van, de nekem ez fura, hogy márkn belül 1,5 számos eltérés van.
2013. dec. 29. 07:46
5/5 anonim válasza:
Szerintem normális, én is így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!