Mit csináljak ha csak 1 nadrágot tudok hordani?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy sovány vagyok, ezért nem állnak jól a farmerok. Van kb. 6-7 nacim, de csak 1-et hordok. Lehet hogy megszólnak érte, de nem tudok mit tenni.:/ Volt olyan hogy leggings-t vettem fel egy farmer alá, de úgy sem állt valami jól. Valaki tud erre megoldást?:/2013. dec. 28. 16:26
1/4 anonim válasza:
Nem probléma ha sovány vagy, lehet, hogy azok a nadrágok nem állnak jól, de ha felkutatsz egy pár boltot biztos találsz magadnak megfelelő nadrágot! :) Keress ahhoz hasonlót, amilyen félét hordasz! ;)
2/4 anonim válasza:
Akármit veszel fel úgyan olyan leszel benne, inkább tanuld meg megszeretni magad mert ez így neked sem jó, hogy nem fogadod el önmagad.
3/4 anonim válasza:
ugyan már, fogadd el magad úgy, ahogy vagy te így vagy tökéletes, sz@rd le mások véleményét, érezd jól magad a bőrödben, ez a fontos, aki csak úgy áll szóba veled, hogy jól áll a ruha ami van rajta akkor nem is érdemli meg, hogy észrevedd. Tudom, könnyű mondani, de én is átestem azon, amin te nehéz volt, de így sokkal jobb.
4/4 anonim válasza:
szerintem hordj leggings-eket. mert az egy csomó lánynak nem áll jól, mert vastagabb a combja. de ha te sovány vagy, az szerintem nem probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!