Szerintetek szilveszterre ilyen ruha jó? ( kép) 18/L
2013. dec. 28. 13:08
1/10 anonim válasza:
Az osszhatas erdekes, de en szemely szerint nem szeretem, ha tul sol mindenre kell figyelni egy outfiten. Inkabb legyen egy egyszinu ruha es hozza egy hangsulyos kiegeszito. Vagy egy feltuno ruci onmagaban. Szamomra ez a szett: 10/7
(egy 20 eves lany)
2/10 anonim válasza:
Szerintem jó csak én a csombfixet hanyagolnám inkább vegyél fel egy szép magassarkut meg egy hosszú nyakláncot vagy kiegészítőket , esetleg hosszú szűk csizmát !
3/10 anonim válasza:
Az szerintem is gáz, ha ennyire kilóg a combfix.
24L
4/10 anonim válasza:
A combfix gáz meg be is fagyna a segged, vegyél fel rendes harisnyát
5/10 anonim válasza:
Az összeállítás kicsit 'túl sok',egy ruhadarab lehet extrémebb,de a többi legyen egyszerűbb,mert így elég fura (és még szépen fogalmaztam :D),a combfixet meg felejtsd el,az nagyon gáz lenne (buliban mindenki a te fenekedet fogja csapkodni hidd el,meg amúgy is elég gáz benyomást kelt)...
7/10 anonim válasza:
Ha már más is pontozott, szerintem ez 10 / 0
Ízléstelen, sarokra való.
8/10 anonim válasza:
ennyire ízléstelen,primitív,k*rvás összeállítást még nem láttam
borzalmas a stílusod (illetve bocs ez nem is stílus)
9/10 anonim válasza:
elég ízléstelen hatást kelt, ezt gondold át újra.. 17/L
10/10 anonim válasza:
ezmiez? undorító...
hogy válaszoljak a kérdésre:nem nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!