Szerintetek "felvehet" egy ilyen cipőt egy 175cm magas lány?
nagyon tetszik ez a cipő, és jól is áll a magassarkú, csak mivel így is magas vagy, és ez még 10 cm-t dob a magasságomon, ezért nem vagyok biztos, hogy nem néznének-e hülyének, hogy minek veszek fel 10 centis sarkú cipőt.
19L
*kövérít
*alacsony
bocs, késő van!
Hát én amikor fiúkkal beszélek álalában azt hallom hogy fura nekik amikor egy lány 170cm fölött 5cm-esnél magasabb magassarkút vesznek fel... de amúgy lehet hogy azért mert én 160cm vagyok (magassarkúval max 170) és próbálnak felvidítani hogy az se lenne jó ha magas lennék...
de amúgy szerintem ha jónak látod és tudsz is benne járni meg nem vagy túlsúlyos akkor semmi gond (ha túlsúlyos vagy az csak azért nem jó, mert akkor kövérít optikailag valamiért ha még felveszel magassarkút...)
Nyugodtan vedd fel ez egy csinos cipő. Jól fogsz kinézni, és szeressük a magas lányokat.
25F
Figyelj, én cipő nélkül vagyok 188, és még így is felveszek magassarkút elegeánsabb helyekre/buliba. Volt, hogy színházban egy 8 és fél centis cipő volt rajtam, na most képzeld el.. de imádtam, meg is bámultak az emberek!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!