Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehetne ilyen ruhákat...

Hol lehetne ilyen ruhákat találni nem horribilis áron?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

1 farmerem, 5-6 pólóm és 2 legginsem van, de ezek is úgy, hogy előbb volt a két unokatestvéremé, majd a testvéremé, mikor már ő is kinőtte/megunta az enyém.

Szeretnék végre nőiesen öltözködni, mert 20 éves létemre olyan ruhám vannak, mint egy 10 éves kislánynak. :(

2013. dec. 25. 20:04
 1/5 anonim válasza:
53%

És semmi más ruhad nincs? Mit hordtal mikor még nem kaptad meg ezt a pár dolgot?

2 dolgot írok ha 36 s a mérted nekem vannak cuccaim amik már nem jók vagy nem hordom őket de hasonló stílus mint amit linkeltel.

Szivesen nekedadom.januarban szelektalom a cuccaim.

A masik sok kiscsaj csinalja hogy bershkaban stradivariusban pi kieben megveszed a cuccot parszor felveszed vgy visszaviszed hogy nem lett jo es visszaadjak a penzt vagy mindig cserelgeted.

2013. dec. 25. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

"A masik sok kiscsaj csinalja hogy bershkaban stradivariusban pi kieben megveszed a cuccot parszor felveszed vgy visszaviszed hogy nem lett jo es visszaadjak a penzt vagy mindig cserelgeted."

Elég hülye szokás ez, meg hát nem is szép dolog visszaélni az üzletek jóindulatával.

Kérdező!

Ha nincs 6-8 ezer Ft-od egy pulcsira, akkor marad a kínai, ott hasonló cuccok vannak és olcsóbbak.

2013. dec. 25. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Turkálókban is lehet jó cuccokat venni. Én is szoktam ott vásárolni, és sok márkás, jó minőségi, alig használt ruhát vettem ott hihetetlenül jó áron. :) A darabáras Hádában nagyon jó kabátokat is ki lehet fogni. :)
2013. dec. 25. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
*jó minőségű
2013. dec. 25. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját véleményem szerint a kínait nagyon nem ajánlom mert nagyon vacak minőségű rukákat fogtam eddig csak ki (persze lehet hogy csak nekem nem volt szerencsém)

A turi is jó, ha nincs olyan sok pénzed akkor inkább a kilóst javaslom mint a darabárasat.

Most kezdődnek a tèli leárazások, ilyenkor márkás szép darabokat lehet kifogni nagyon olcsón :))

2013. dec. 26. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!