Tudnátok mutatni k. ás ruhákat? Olyanokat amik még jól néznek ki és amitől még nem néztek le egy csajt.
Figyelt kérdés
Hétköznapi ruhákra gondolok.2013. dec. 16. 21:20
1/6 anonim válasza:
ku**ának akarsz öltözni? xDDD
a farsang még arrébb van...
ha meg csak fel akarod kelteni a fiúk figyelmét... :S háááát drágám rosszul csinálod! ;)
16/L
2/6 A kérdező kommentje:
Na jó gondolhattam volna, hogy nem ebben a témakategóriában kapom meg azt a segítséget amire várok.:D Nem-nem akarok úgy kinézni mint egy k.va és nem akarom felkelteni a férfiak figyelmét, mert az már amúgy is meg van. Egyszerűen nem ismerem ezt a fajta "divatot", öltözködést és nem tudom, hogy a férfiaknak mi számít még igényesnek és mi nem...stb.. de megfogalmazhattam volna úgy is, hogy kihívóbb öltözet, ha az úgy jobban tetszik.
2013. dec. 16. 22:19
3/6 anonim válasza:
Ami k**vás, az nem hétköznapi, és nem néz ki jól. :D Tehát nem értem, mire gondolsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Javítok: kihívóbb, nőiesebb ruhákat
Csak én olyan szolidan öltöztem mindig, hogy a legtöbb nőies ruhát már így hívtam, de nem k.vás ruhára gondolok, csak furán fogalmaztam meg.:D
2014. aug. 1. 09:42
5/6 anonim válasza:
Ezen a blogon sok nőies összeállítást találhatsz, bár nem tudom hogy pontosan milyenre gondoltál.:)
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!