Magas, vékonyabb fiúnak milyen ruhák állnak jól?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 14:47
1/9 anonim válasza:
Ha a melled izmosabb akkor kitünően állnak a feszülősebb fazonuak mint amilyen pl. Az emoknak van! A nadrág ne legyen feszülös ha a labad vékony (akk se a túl vastag) mert akkor az fog kiemelkedni! Ink egy lezserebbet! Inget semmiképpen se , mert streber hatást kelt!! :** remélem segítettem!
2/9 A kérdező kommentje:
a mellem nem izmos :S a lábam nem annyira vékony
a vállam széles nagyon
2013. dec. 24. 22:12
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
köszi
a nadrág tetszik,van is hasonló,de a felső rész nagyon nem az én stílusom :D
2013. dec. 24. 22:29
5/9 A kérdező kommentje:
2013. dec. 24. 22:39
6/9 anonim válasza:
szerintem amit linkeltél tökéletes, magas, széles vállhoz pláne. Ha a hasad/derekad/törzsed nagyon vékony akkor kerüld a feszes felsőket, de egyébként szerintem kb bármi mehet ilyen alkatra:D
7/9 anonim válasza:
igen amit linkeltél az is tök jó:) főleg a második!
8/9 anonim válasza:
Nem lehet általános tanácsot adni, a különböző eseményekhez eltérő öltözet kell. Egész mást kell felvenned, ha pl. a doktori disszertációd védésére mész vagy sörözni a haverokkal vagy interjúra egy multinacionális cég HR osztályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!