Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legtöbb lánynak miért nem...

A legtöbb lánynak miért nem tetszik az ilyen férfi haj se?

Figyelt kérdés

[link]

Mitől jobb a sima 1cm-re levágott haj? Azon felül hogy ritkán kell mosni csak

2013. dec. 24. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
szerintem ez tök joo! és ez is a divat most! :))
2013. dec. 24. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Timberlake-nek is ilyen frizurája van most TKO c. szám klipjében
2013. dec. 24. 14:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez azért nem tetszik, mert nagyon hasonlít a barátok közben lévő srác frizurájára, az meg olyan mint amit odafostak. Bár ez a kép valamivel jobb, mivel itt rövidebb a felső réteg haj.

23 L

2013. dec. 24. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert nem tudok beletúrni. Sem megtépni. És úgy néz ki, mint egy lenyalt ecset.
2013. dec. 24. 14:29
 15/21 anonim ***** válasza:
azért mert gusztustalan
2013. dec. 24. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen ruhákat hordasz mellé.Ha napszemüveget,V-nyakú pólót,narancssárga csőnacit meg rózsafüzért,akkor nem tetszik,de ha pl. zakót,fehér pólót,akkor nagyon bejön.

(jah,és igen, Macklemore-t is lepippantanám.;) )

2013. dec. 24. 18:10
 17/21 perfect li(f)e ***** válasza:
Mivel most ez a haj a divat,ezért,mint ahogy azt már többen írták, nagyon sok fiúnak/férfinak ilyen haja van. Szerintem itt is,mint minden "divat-dolognál", az a baj,hogy sokkal kevesebb embernek áll jól,mint amennyien azt hiszik...:) Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem a frizurával van a baj, ha valakinek a stílusához és az arcához passzol,akkor nagyon jó tud lenni. De ez mindegyik fazonnal így van szerintem, a viselője határozza meg.
2013. dec. 24. 18:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem király :D Nem felállítva sokaknak jól áll. Fellállítva páwa haj.
2013. dec. 24. 19:53
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a mai mocskos tetu tarsadalomba nagyon nehez ferfinek lenni,annak jo aki nonek szuletik,mert a mostani primitiv getcziknek minden fiu aki kiszeretne valni a ferfinak mondott agyhangu szurke tomegcikkek kozul az csak b.zzancs lehet,a sok moslek szemeben!
2013. dec. 24. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem se ez, se az 1 centis haj nem tetszik. Én a hosszú hajat szeretem. Bár a fent linkelt férfinak szerintem egész jól áll ez a frizura.
2013. dec. 24. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!