Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pólókészítés gyorsan, otthon?...

Pólókészítés gyorsan, otthon? Tippek?

Figyelt kérdés
Kapok egy polot par het mulva, amelyen a kedvenc bandam kepe fog szerepelni, es mar regota ugy terveztem, hogy ezt veszem fel valamelyik koncertjukre. Azonban az elso koncert, amire el tudok menni, szerencsere 28-an lesz, addig nem fog megerkezni a polo valoszinuleg. Segitsegre lenne szuksegem, hogyan lehetne otthon kesziteni? Egy kepet hogyan es mivel lehetne ratenni? Meg egyebkent hogyan nezzen ki a polo? Egy egyszeru feher polobol szeretnek valami jot kihozni:) Nagyon szepen koszonok minden otletet, tanacsot, es ne haragudjatok az ekezet nelkuli irasert.

2013. dec. 22. 20:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Amugy arra van esely, hogy valahol meg tudnak csinalni egy polot par nap alatt, karacsony kornyeken? Csak egy kepet kellene ranyomni, meg egy feliratot. Ha tudtok esetleg ilyen oldalt, ahol el tudjak kesziteni, es belinkelitek, akkor azt is megkoszonnem :)
2013. dec. 22. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom hol laksz, de Budapesten, az Árkád mellett, a Sugárban van egy pólónyomató hely. Én odavittem, és egy óra alatt megcsinálták, bár ez igaz, ősszel volt, nem karácsony környékén.
2013. dec. 22. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Vásárolj olyan vasalható fóliát, amire nyomtatni is lehet. Asszem 3.000ft-ért kapsz 10 db a4-es méretű fóliát. Erre tintasugaras nyomtatóval is tudsz nyomtatni, ezt meg azután szépen körbevágod és egy vasalóval rávasalod a kívánt helyre. egyszerű és nagyszerű.
2013. dec. 22. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
2013. dec. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!