Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti milyen szoknyákat...

Lányok ti milyen szoknyákat szerettek hordani télen?

Figyelt kérdés
Képet is linkeljetek légyszi! :)

2013. dec. 22. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát, főleg ami vastag. Vagy nem olyan vastag de nem is nyári, és alá vastag harisnya.

Idén nagyon divatos például a bor színű/ fekete bőr fodrosféle szoknya.. Nekem is van, nagyon szeretem.:-)

2013. dec. 22. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a téli szoknyáim általában kordbársonyból vannak. Van szűk is, meg térdig érő, alul fodros is.
2013. dec. 22. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Leginkább farmeranyagúakat, de nyári pamutszoknyát is simán fölveszek, úgyse az melegít igazán, hanem a harisnya:D
2013. dec. 22. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a most nagyon divatos "korcsolyázó" szoknyát hordom, így télen. :)

Kép: [link]

Nekem is hasonló van, szegecses bokacsizmával meg vastag harisnyával irtó mutatós, pláne ha vadócabb típus vagy. :)

2013. dec. 22. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen kis vékony, selyem szoknyákat, amiken látszik, hogy nyáriak, nem veszem fel, viszont pamut peplumos szoknyát igen, sima fekete pamut szoknyát, bársony szoknyát, piros skater szoknyát...
2013. dec. 23. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Képet sajna nem találtam, de több vékony rétegből álló miniszoknya, tetején egy kb 10 centi széles fűzős csíkkal, az egész fekete, mivel rövid veszek alá egy vékony térdfölé érő fekete pamut ceruzaszoknyát és emellé 1-2 legging/harisnya kedv szerint.
2013. dec. 23. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Télen mindenfélét,ami térdtől hosszabb.A nyáriakat is hordom,mert nyáron már nem veszek fel szonyát,de rengeteg van,ilyenkor használom őket.

Asszimetrikus,fodros,csipkés bokáig érő,bő szabásúak,gyakran 2 szoknya együtt.

2013. dec. 23. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Kép nincs,keress rá:goth szoknya,flamenco szoknya,táncruha...ezekhez hasonlít
2013. dec. 23. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!