Kínaiban ilyen esetben ki cserlik a ruhát? Vettem egy nacit 11.20. -án semmi baja nincs, ajándéknak szántam, de kicsi lett az illetőnek, mérethiba esetén kicserélik?
Szia.
Én egy kínai ruházati boltban dolgozom mint eladó.
Mi természetesen kicseréljük, nálunk 1 hónap a garancia mindenre, és csak a blokknak kell meglennie.
csak a magyar eladókkal beszéltél? mert ha igen, akkor esetleg probáld meg a kínai párt (nálunk legalbbis minden kínaiban van ott van a fönökség)
hátha ők nem lesznek bunkók
Szia.
Első válaszíró vagyok. Igaza van a második válaszírónak bolttól is függ.
Lehet tényleg a főnökséget vagy az üzletvezetőt kellett volna hívnod és akkor nem hiszem hogy kacagtak volna az eladók.
Szerintem is bolttól függ.
Én nemrég szintén ajándékba vettem valamit. A vásárlásnál megkérdeztem, hogy ha nem lenne jó a méret, akkor meddig cserélik ki. 3 munkanapot mondtak. Pénzt szerintem tuti nem adnak vissza, akkor sem, ha nem találsz megfelelő méretűt. Le tudod vásárolni másra.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!