Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kínaiban ilyen esetben ki...

Kínaiban ilyen esetben ki cserlik a ruhát? Vettem egy nacit 11.20. -án semmi baja nincs, ajándéknak szántam, de kicsi lett az illetőnek, mérethiba esetén kicserélik?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Én egy kínai ruházati boltban dolgozom mint eladó.

Mi természetesen kicseréljük, nálunk 1 hónap a garancia mindenre, és csak a blokknak kell meglennie.

2013. dec. 19. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
a bolttól függ. lehet van ahol kicserélik, van ahol nem
2013. dec. 19. 12:25
 3/7 A kérdező kommentje:
nem jártam sikerrel sőt ki is nevettek hogy ennyi idő után akartam kicserélni,hát nagyon bunkó eladók voltak...:(
2013. dec. 19. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:

csak a magyar eladókkal beszéltél? mert ha igen, akkor esetleg probáld meg a kínai párt (nálunk legalbbis minden kínaiban van ott van a fönökség)

hátha ők nem lesznek bunkók

2013. dec. 19. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Első válaszíró vagyok. Igaza van a második válaszírónak bolttól is függ.

Lehet tényleg a főnökséget vagy az üzletvezetőt kellett volna hívnod és akkor nem hiszem hogy kacagtak volna az eladók.

2013. dec. 20. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is bolttól függ.

Én nemrég szintén ajándékba vettem valamit. A vásárlásnál megkérdeztem, hogy ha nem lenne jó a méret, akkor meddig cserélik ki. 3 munkanapot mondtak. Pénzt szerintem tuti nem adnak vissza, akkor sem, ha nem találsz megfelelő méretűt. Le tudod vásárolni másra.

27/n

2013. dec. 20. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt kellett volna üzletvezető ,3 napon belül cserélnek és hogy én mit képzelek hogy ennyi idő után viszem vissza holott blokk cimke minden ott volt megis nézte,én nem pénzt szerettem volna vissza kapni csak nagyobb méretűre kicserélni vagy levásárolni nadrágra de nagyobb méretűre,és igen magyar eladók voltak...
2013. dec. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!