Krisz1669 kérdése:
Szilveszteri öltözetnek megfelelne egy ilyen kombináció?
Figyelt kérdés
Fekete ing, piros nyakkendő, az ing alá egy fekete atléta, kék farmer nadrág, fekete cipő? Kiegészítőnek nyaklánc + bőr karkötő? Szemüveges vagyok, fekete szemüveg keretem van, szóval érdekelne, hogy szerintetek ez jó-e lenne? :D Üdv.2013. dec. 14. 22:42
11/18 A kérdező kommentje:
mért nem menne szerinted a nyakkendő? ahogy elnézem mindenki ellene van :D
2013. dec. 15. 22:46
12/18 anonim válasza:
"hát jobban fiatalok vagyunk, diszkóba megyünk"- pont ezért. Az én fejemben a diszkó+nyakkendő nem fér össze, még szilveszterkor sem. Előző kommentelő voltam! :)
13/18 A kérdező kommentje:
ezen még elgondolkodom, hogy húzzak-e vagy sem, de azért köszi :)
2013. dec. 16. 15:51
14/18 anonim válasza:
Ahogy érzed! Az a lényeg, hogy kényelmesen,neked tetsző ruhában töltsd el az év utolsó estéjét! Hallgass a belső ösztönre. :D Bár én a nyakkendőt, a 30+-os korosztályon ( vagy még ott sem) tudom buliban elképzelni.
Akkor már jobb, ha csak simán az ing, nem teljesen begombolva- csak lazán! :) Amúgy hány éves vagy?
15/18 A kérdező kommentje:
19 :)
Na ez meg a másik, hogy az inget gyűrjem be a nadrágba, vagy hagyjam kívül? :D
2013. dec. 17. 13:19
16/18 anonim válasza:
Hmm ez egy jó kérdés. Én általában a betevésre szavazok, mert elég röhejes a félcombnál lebegő ingderék :D De persze attól is függ, milyen a szabása a derekának!
19 évesen én végképp nem támogatom a nyakkendőt szilveszterre, de ahogy érzed!
(az előző válaszolgató voltam újra :D )
17/18 A kérdező kommentje:
na akkor begyűrt ing, nyakkendő nélkül?! :D
2013. dec. 17. 14:51
18/18 anonim válasza:
Lassan mint az egyedüli kommentelő megszavazom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!