Krisz1669 kérdése:
Szilveszteri öltözetnek megfelelne egy ilyen kombináció?
Figyelt kérdés
Fekete ing, piros nyakkendő, az ing alá egy fekete atléta, kék farmer nadrág, fekete cipő? Kiegészítőnek nyaklánc + bőr karkötő? Szemüveges vagyok, fekete szemüveg keretem van, szóval érdekelne, hogy szerintetek ez jó-e lenne? :D Üdv.2013. dec. 14. 22:42
1/18 A kérdező kommentje:
vagy cipő helyett fekete sport cipő piros fűzővel? xD
2013. dec. 14. 22:45
2/18 anonim válasza:
Megfelel,ha fiatalokkal leszel a tornacipö piros füzövel jobban hangzik.
3/18 A kérdező kommentje:
hát jobban fiatalok, mivel diszkóba megyünk. :) az a baj, hogy a sport cipőn van egy rikító zöld csík körben, és azért írtam cipőt először :D (mivel szerintem az a zöld csík miatt nem lesz előnyös a sport cipő :D ) Szerinted? :D
2013. dec. 15. 01:12
4/18 anonim válasza:
Szerintem inghez és nyakkendőhöz ne vegyél sportcipőt.
5/18 A kérdező kommentje:
akkor inkább a fekete cipő, fekete fűzővel? :D
2013. dec. 15. 09:22
6/18 Nagyenn nagydé válasza:
Nyaklánc a nyakkendőhöz?
7/18 Nagyenn nagydé válasza:
Fekete ing, kék farmer, fekete cipő és a karkötő is maradhat. Nuku nyakkendő. Főleg piros.
8/18 anonim válasza:
A piros nyakkendő jópofa, de elegáns kiegészítő lesz szilveszterre, ha fekete cipőt veszel (azt vegyél) akkor feldobja majd az outfitedet. Bőr karkötő okés, nyakkendő mellé nem illik nyaklánc. Jó mulatást!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor nyaklánc kilőve :)
2013. dec. 15. 14:13
10/18 anonim válasza:
Szerintem a nyakkendőn kívül, minden OK. Én nem vennék (bár lány vagyok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!