Milyen lehet a stílusom?
Figyelt kérdés
Zavar, hogy nem tudom milyen a stílusom... Valaki hippi meg goth meg ilyesmi de én nem tudom. Valaki azt mondja rocker vagyok, pedig nem is hallgatok rockot, valaki azt mondja hippi, pedig sose járok színesbe, nem nagyon szeretem a színeket, nem vagyok túl bevállalós ezért mindig feketébe járok. Például nagy bő kötött pulcsik, hogy eltakarjam az alakomat, és például bakancs vagy motoros csizma, bő felsők, latexnadrág, ilyesmi. Nem is kócos a hajam és nem is kötök szalagot a fejemre, a hajam rövid fiúsra van vágva, azt néha felzselézem, vagy beszárítom, vagy csak úgy kócoskásan hagyom. Ez milyen stílus lehet? 13/L2013. dec. 12. 16:57
1/3 anonim válasza:
nem teljesen mindegy? miért kell kategorizálnod?
2/3 anonim válasza:
,,Nem is kócos a hajam.." ,, ... vagy csak kócosan hagyom"
Szerintem ebben a korban még fejlődik a stílusod, ezen ne gondolkozz, hogy milyen. Az öltözködésed tényleg ,,rockeres"
ui: Az egyedi stílus nem jó? :)
3/3 anonim válasza:
ha mutatnál egy képet, az sokat segítene
(Arcot ne tegyél, ha félsz a pedofiloktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!