Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tizenéves kislányok miért...

A tizenéves kislányok miért öltöznek útszéli lotyóknak?

Figyelt kérdés

Tegnap a városban volt dolgom a szabadnapomon, és régi sulim felé kerültem kb. kicsöngetéskor, mikor a kisdiákok hazafelé mennek...szinte minden második 11-14 éves kislány magassarkú combcsizmában, passzos cípőgatyában(igen, novemberben..)kifestve,nagy bizsukkal teleaggatva grasszázott ki az iskolakapun!

A viselkedésük és hangoskodásuk is inkább a huszonéves közöséges utcalányokéhoz hasonlított!

Én 24/L vagyok, szeretek és tudok is nőiesen öltözködni, de azért a nőies öltözködésnek is van egy normális testi-lelki érettséghez köthető szintje, nem?!

Kistiniként póló-farmer-edzőcipő, szép blúzok, jó pulcsik, de semmi szexuálisan kihívó!

Tudom hogy lassan elfogynak a 12 éves szűzlányok is, meg szexuális szabadság van, hogy előbb érnek a kamaszok, és hogy nem lehet őket korlátozni....

De ezeknek a srácoknak nincsenek szüleik?

A pedofília melegágya a kvrvásan öltöző és viselkedő kistinik!

2009. nov. 24. 05:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Az öltözködés haggyám. Régi sulimba már a 3-4-ikes kiskölkök bagóznak stb. 17 vagyok de ránem gyujtottam még... aztán csodálkoznak ha 20 évesen 35nek fognak kinézni....
2009. nov. 24. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

A másik az, a legtöbbjüknek akkora "pofája" van, ismeretlen felnőttekkel szemben, hogy néha legszívesebben odamennék és egy hatalmas, iszonyat erős képenvágással jutalmaznám őket!

Pedig csak 23 vagyok és még jó csaj is, de engem legalább neveltek és van bennem tisztelet és kedvesség, de ezek beképzeltek, nagypofájúak...és a legtöbb buta, mint a sz.r...

2009. nov. 24. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Először, mert a jó mamájuk nem ad nekik egy nagy pofont, másodszor mert utánozni kell (mit lát a tv-ben?), harmadszor, mert így lesznek "barátai". Ha én így öltöztem volna, akkor egyrészt a szüleim nem állnának szóba velem, másrészt a normális emberek hülyének néznének. De ha nekik így jó...saját maguknak rontják el az életüket. 23/L
2009. nov. 25. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az egészben mindössze az a baj, hogy senki nem szól nekik, hogy a tűsarkú fehér csizma lila csőfarmerrel, piros kockás sállal, és zöld szemfestékkel szánalmasan néz ki. Egyáltalán nem baj, hogy kipróbálják a miniszoknyát, a sminket, meg a magassarkút. Az a baj, hogy az édesanyák nem segítenek nekik megtalálni az alkalomhoz illő öltözéket. Iskolába szolid smink, és 6 centinél alacsonyabb sarok. Iskola után, otthon, vagy barátnőknél lehet kísérletezni. A giccsparádé egy huszonévesnek se áll jól, nem a koron van a hangsúly.
2009. nov. 28. 11:51
 15/15 anonim válasza:
Totáál eggyet értek. Én 15 vagyok , és egy sima farmer+mintáspóló+pulcsi+tornacípő , és ennyi!! Minek kell már ilyen idős korban , magassarkú , miniszoknya és csőtopp?? Nincs értelme!! Az én osztályomban is vannak lányok akik így öltöznek!!Nekik a családi hátterük elég rossz!! Szerintem eggyeseknél az állhat háttérben hogy otthon nem kap elég figyelmet , ezért iskolában így öltözik , hogy megnézzék Őt éshogy a fiúk foglakozzanak vele. Csak sajnos ezek a fiúk csak a szexet látják egy ien lányban akinek kint van a fél melle(már bocsánat) , az igazi , kedves , jószívű fiúk , akiknek egy lány nemcsak szexre kell ,nem ien lányokat keresnek, de sajnos ezek a lányok nincsenek ezzel tisztában!!!Amúgy meg a szülő hibája.
2010. jún. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!