Kétségbe vagyok esve, póló L vagy XL?
Figyelt kérdés
Amcsiból szeretnék pólót rendelni, de teljesen összezavarodtam, az L-es méret hossza 76 cm, szélessége 54,6 cm, az XL-es hossza 80 cm, szélessége 58,5. Elővettem itthon egy csomó pólómat, de totál más értékek jöttek ki, nem akarok csónakot, de azt sem, hogy kicsi legyen.
Átlagban 70-74 cm-es hosszúságúak a pólóim, de pl. 80 cm egy sincsen, az baromi hosszúnak tűnik, viszont a szélességük nagyjából kijön 57-58 centire, hónaljaktól mérve.
Tehát kéne egy L-es hosszúságú és XL-es szélességű póló. -.-"
Segítség!
2013. dec. 12. 00:03
1/3 anonim válasza:
és akkor mi van, ha hosszú? inkább legyen hosszabb, mint hogy ne menjen rád..
2/3 anonim válasza:
Én ugy vagyok vele, hogy szeretem ha kényelmes a ruha. Vegyél XL eset és ha zavar a hossza, fölvarhatsz belőle.
3/3 anonim válasza:
Szerintem elég az L-es. A régi pólóid már kinyúlhattak a mosástól és a viseléstől, azért szélesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!