Egyedi póló, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
A barátom kedvenc focicsapatának a címerét rányomtatnám egy egyszerű, egyszínű pólóra, meg vennék hozzá egy pizsama alsót, ezt adnám neki karácsonyra pizsamaként. Az ugye nem számít "hamisításnak", ha nyomtatom a címert a pólóra? Mert amit a boltokban lehet kapni, elég horrorisztikus ára van...2013. dec. 4. 20:45
1/3 anonim válasza:
dehogy hamisítvány :) amit ajánlok, hogy csináld meg a képet PS-ben a lehető legnagyobb méretben és valamilyen adathordozón(legegyszerűbb pendriveon) vidd el egy pólónyomdás helyre. a PS-ben még el tudsz játszani is a képpel és tényleg egyedi lesz. én így csináltam a volt barátomnak pólót, mert amúgy olyan nem lehetett kapni.
ha pesti vagy akkor a sugárban van egy nagyon jó hely, de google is tud segíteni, hogy hol van a környékeden pólóra nyomtatási lehetőség.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! :)
Úgy nem lehet, hogy kinyomtatom a mintát, és úgy teszik rá valahogy?
Vidéki vagyok egyébként.:)
2013. dec. 4. 21:34
3/3 anonim válasza:
Nem lehet. Minden esetben valamilyen adathordozón kell elvinni a legnagyobb felbontású képet amit találsz, elmondod mekkora méretben és hová szeretnéd, aztán helytől függően 1-2 nap alatt megcsinálják. Így csináltattam magamnak Youtube-os pólót, netről rendelve mindenhonnan bőven 5000 Ft felett jött volna ki, így meg megúsztam feléből. (Szintén vidéken.) Továbbá jó helyen, jó technikával megfelelő pólóra kell nyomtatni és nem jön ki néhány mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!