Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Békéscsabán, vagy Gyulán...

Diamonocska kérdése:

Békéscsabán, vagy Gyulán tudtok-e olyan boltot ahol árulnak rockzenekaros pólókat?

Figyelt kérdés

Amúgy 12 éves lány vagyok és szeretnék egy-két zenekaros pólót,meg kiegészítőt...és nem tudok olyan boltot találni.

Utálom a szűk nyakú pólókat,szóval szeretem ha a dekoltázsom kilátszik... ezek feltételek!

Válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 30. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Békéscsabán van ilyen bolt bár még nem voltam bent,de az ismerőseim dicsérik :)
2013. nov. 30. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi a neve?
2013. dec. 1. 18:56
 3/3 Nayal ***** válasza:
Békéscsaba: Andrássy úton a jobb oldalon mész oszt lesz egy kirakat ahol rock cuccok vannak. Két nagy üvegajtón át jutsz be. Mellesleg nem feltétlenül kell kilátszania a dekoltázsodnak (12 évesen? O.o) ahhoz, hogy ne fojtson meg egy póló. Ja, és ez csak egy feltétel. Szintén Csabán a Jókai út 51 szám alatt (Centernél lefordulsz balra és jobb oldalt mész szintén) van egy Sarock nevű hely. Oda érdemes betérni, szoktak lenni koncertek amik általában ingyenesek. Facebookon megtalálod az oldalukat, és ott mindig kiírják, hogy mikor lesz koncert. Holnap pl lesz :)
2013. dec. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!