Lányok, nektek mennyire tetszik, hogy egy fiú rózsaszín nadrágot hord a suliba?
Attól függ, hogy néz ki/milyen testalkatú a pasi.
Van akinek jól áll, van akinek nem.
A 9-tol kerdeznem,hogy mit csinalna az olyan nokkel,akik viszont ferfi ruhakat, kiegeszitoket hordanak?
Ime nehany pelda:rendorszovivo csajok esti hirado,ferfi nyakkendo,ing egyenruha,Andrassy uton pucc ettermek pincernok ferfi csokor ill.egyenes nyakkendo!
Es meg nyaron sok pitcsan lattam police vagy ha ugytetszik pilota napszemuveget, es meg egy utolso pelda a Panama vagy Al Capone kalap...
bazki, linkeljetek már egy képet?!! el nem tudom képzelni h nézhet ki gecc...ez ugye kamukérdés? ilyen van?
Ha már itt tartunk nem kell ahhoz rendőrruhát hordani egy csajnak, épp elég nőietlen a farmernadrág+tornacsuka kombó is. Persze rájuk nem szól be senki, pedig nagyon nem nőies, az biztos, a farmer férfi viselet! Nem azt mondom, h akkor most ettől leszboszik lesznek, de marhára igénytelen, trampli dolog. De ha elmentek külföldre pl. Milánó ahol még tudnak öltözködni a nők... egy se flangál férfi ruhában vajh. miért?
A férfi rózsaszín nadrágban is pont ugyanezt érzem h valahogy nincs stílusérzéke, mint a nadrágos tornacipős nőknek.
Sztem amúgy aki erre azt mondja h homokos, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, a 21. században járunk már nem csak a munkásruhát hordhatják a férfiak. Nem mondom, a rózsaszín tényleg nem túl férfias ezért kicsit fura nekem, én nem venném fel, mert belénk van égetve h a rózsaszín női szín. Viszont aki hordja, arról nem okoskodok és nem bélyegzem meg mindenféle hülyeséggel.
22/F
13-as! Ird be a googleba amiket irtam,es kepzeld egy pitcsan!
Vagy emlekezzel vissza nyaron mi volt a pitcsakon!
De bizonyara nem tunt fel neked,hogy mennyivel tobb no hord fiu ruhat es nem !forditva!!!
Talan ezekkel a nonek mondott peldanyokkal is kene foglalkozni,es nem mindig a fiukat b,ztatni
pb12:
női farmer gyakorlatilag nincs mert a farmer eredetileg férfi ruhadarab.
olyan mintha azt mondanánk: férfi szoknya, férfi tűsarkú
egy jó nő mindenben jól néz ki persze, de ha ízléstelenül öltözködik az nagyon sokat ront az összképen! mint mondtam nálunk szoci országokban van divatja ennek a női munkásruhának, elmész nyugatabbra ott a nők tudnak öltözködni.
Ez igy van ha mar ferfinek szulettunk,rohadjunk meg,a szurke,egyhangu,unalmas divatmentes oltozekunkbe ne hogy mar valakinek eszebe jusson kilepni ebbol a korbol,mert mindjart leb,zizzak!
Gondolom ez igy a jo kedves utolso...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!