Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gót lánynak mit vegyek szülina...

Gót lánynak mit vegyek szülinapra?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm gót stílusú.Fekete,sötétbarna vagy bordó cuccokat hord,csipkével,hálóval vagy fűzóvel vannak díszítve a felsői.Nagyon ritkűn hord nadrágot,innkább valami bizarr extrém szoknyát vesz fel.Emelett necc harisnyát és csattos bakancsot hord.Az ékszerei nagyon különlegeset,külföldi gót boltokból rendeli őket.Meghívott a szülinapi bulijára.A többiek között akiket meghívott már kérdezősködtem hogy mit vettek.5 lány rendelt együtt külföldről (mindenki beleadta a cucc árát amit vesz),páran meg a H&M-be láttak pár gótos beütésű rucit,ékszert,és ezenkívül (magamat is beleértve)7en nem tudjuk mit vegyünk.Bocsi ha hosszú lett!Van ötletetek?Am 15 éves a csaj.
2009. nov. 23. 00:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Egy kiló denevérszart.
2009. nov. 23. 14:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat,a bunkók meg húzzák le magukat a WC-n.Amúgy végülis egy parfümöt vettem neki,és csináltam neki barátságnyakláncot.
2009. nov. 23. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!