A legjobb barátnőm gót stílusú.Fekete,sötétbarna vagy bordó cuccokat hord,csipkével,hálóval vagy fűzóvel vannak díszítve a felsői.Nagyon ritkűn hord nadrágot,innkább valami bizarr extrém szoknyát vesz fel.Emelett necc harisnyát és csattos bakancsot hord.Az ékszerei nagyon különlegeset,külföldi gót boltokból rendeli őket.Meghívott a szülinapi bulijára.A többiek között akiket meghívott már kérdezősködtem hogy mit vettek.5 lány rendelt együtt külföldről (mindenki beleadta a cucc árát amit vesz),páran meg a H&M-be láttak pár gótos beütésű rucit,ékszert,és ezenkívül (magamat is beleértve)7en nem tudjuk mit vegyünk.Bocsi ha hosszú lett!Van ötletetek?Am 15 éves a csaj.
Kelta keresztes bör nyaklány,kerámia diszek közül ördögöt vagy boszorkányt ajánlok,akkor kedvenc zenéjének a cd-je,akkor polot kedvenc együtteséről,vagy fekete szoknyát,fekete kendőt,csuklószoritót ezt a tüskéset.
2009. nov. 23. 00:21
2/12 anonim válasza:
Nem fontos mindenképp valami goth cuccot vennetek neki. Elég egy jó parfümöt is vagy ajándékboltból valamit, szép gyertyatartót. Esetleg sminket, fekete kencék, fehér púder, akármi.
2009. nov. 23. 00:48
3/12 anonim válasza:
Szerintem ha ő a legjobb barátnőd, akkor valami személyesebbet kellene venned neki, amit nem tud (szokott) magának megrendelni. Azért mert goth stílusú, az nem azt jelenti, hogy kizárólag a stílusával kapcsolatos ajándékokat lehet neki venni. Szerintem valami szeélyeset kellene, de mivel nem ismerem, ezért elég nehéz ebben a kérdésben tanácsot adni. De előttem írta valaki, hogy parfüm meg hasonlók, szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Én pl.: az egyik családtagomnak, egy fémcigarettatartót ajádnékozok, aminek az elejére egy versből egy versszak van gravírozva, és a vers róla szól és nagyon megható és érzelmes. Gondolkodj valami nem goth cuccban szerintem.
2009. nov. 23. 01:02
4/12 anonim válasza:
azok a külföldi dakr goth boltokból való ékszerek a legkevésbé sem különlegesek, csak úgy szólok, abszolút tucat-cikkek, ha olyan környezetben vagy, egy csomó emberen látod teljesen ugynazt a 'nagyon különleges' ékszert/ruhát/stb.
amúgy egyetértek azzal hogy nem feltétlenül kell valami gótikus cuccnak lenni az ajándéknak csak azért mert a csaj stílusa ilyen. és azzal is egyet értek, hogy a cd jó ajándék. ha tudod milyen zenekarokat hallgat és kb van fogalmad róla, hogy azoktól melyik albumok vannak már meg ill. még nincsenek meg neki, akkor vehetsz neki cd-t. a zene mindig jó ajándék, azzal nem nagyon lehet mellényúlni.
2009. nov. 23. 01:34
5/12 anonim válasza:
Szia! Van egy dark/gót bolt, a weblapjuk címe: www.boreger.hu. Itt rámész a webshopra, és meg tudod nézni, hogy miket árulnak. Amúgy ha budapesti vagy, akkor a 14. kerületben van a boltjuk. Rengeteg gyönyörű cuccuk van, én imááádom:D Én onnan fogok karácsonyra kérni ajándékokat.
18 éves gót csaj
2009. nov. 23. 04:40
6/12 anonim válasza:
04:40-es vagyok: sajnos ott elég drága cuccok is vannak, de mondjuk ha 7en összedobtok zsét, akkor tuti, hogy valami nagyon fain ajándékot tudtok neki venni:)
2009. nov. 23. 04:41
7/12 anonim válasza:
Koporsót.
2009. nov. 23. 06:50
8/12 anonim válasza:
0 ha közeli a kapcsolat, popszegecses vibit, ha távolabbi, akkor popszegecses ostort. jah. koporsot :D
A legtöbb ilyen goth csaj szereti az ilyen gyertyatartókat, meg vmi denevéres mintás cuccokat XD. Nekem is voltak ilyen barátaim, meg én is szerettem az ilyen cuccokat, úgyhogy ajánlom az ilyen gyertyatartókat, esetleg antik ezüst ékszereket, nagyon szépek!
Ha Bp-n laksz, akkor tudom ajánlani neked a Shark nevű ilyen goth boltot, nemcsak ruhák vannak, hanem mindenféle kiegészítők. (4-es 6-ossal a Baross utcánál van egyébként).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!