Segitenetek? Csinos ruhak VS valodi enem.
Szia!
Először is: Azért mert van rajtad kicsi felesleg attól még lehetsz nőies és szexis! :)
Másodszor: Azért mert úgy érzed nem illik hozzád még felpróbálhatod! Fogj meg egy csini felsőt, és egy hozzáillő gatyát és próbáld fel együtt a kettőt. Máshogy fog állni rajtad mint a vállfán lógva!
Végül pedig: Először vegyél alapdarabokat! Tudom, hogy nehéz átállni a sportosról a nőiesre. Első lépésnek megteszi egy csinos blúz, vagy selyemfelső (ez eltakarja a felesleget) hozzá pedig egy csinosabb gatya, esetleg egy magassarkú. Próbálj fel aztán egyre több mindent és így fokozatosan tudod majd bővíteni a ruhatárad. Ehhez igazítsd majd a sminked és a frizurád is!
Remélem mondtam valami hasznosat. :)
20/L
Hat igen, jol jonne egy ilyen vasarlos baratno, de sajna most nem igen akad... Amugy jobban belegondolva, tenyleg kene, mert egyedul nem "megy"...:S
De azert koszi a valaszokat! :)
Johetnek meg tovabbi tanacsok.
Szia. Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Válassz pár alapdarabot, aztán jön a többi is;)
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy hány cm vagy és hány kiló?
Kb 165 centi, es 73-74 kg. Szal van, de epp azon vagyok, hogy kevesebb legyen. :)
A baj az, hogy kulfoldon vagyok, eddig egyedul...:S
Ismét én vagyok, aki megkérdezte a súlyodat.
Azt hittem, hogy vészesebb. Bátran merj színes, mintás ruhákat felvenni.
Ha pedig már tudsz magadnak venni csinibb ruhákat, akkor egy magasabb sarkú csizma sokat javíthat :)
Te akkor olyan alakú vagy mint a legjobb barátnőm :)
Amikor gimisek voltunk, Ő volt az egyik legtrendibb csaj a suliban. Én is halál irigy voltam a cuccaira, mindig neki voltak a legmenőbb farmerjei, pedig akkor is ilyen alakú volt, vagy még több kiló volt.
Aztán elkezdett rocker lenni, szőkéből lett fekete haj, cuki csattok eltűntek, lett acélbetétes bakancs, fekete póló....
Közben én, aki irigy voltam a jó cuccaira, elkezdtem nőiesen öltözködni, most már kettőnk közül én vagyok az, aki sokkal csajosabb.
És húzom magammal, mert ha valami ruhám már nekem nem kell az sokszor neki kell.... stb. meg együtt járunk vásárolgatni.
Neked is egy ilyen barátnő kéne, aki nem hagyja, hogy az alakod uralkodjon rajtad, és megmutassa, hogy lehetsz csinos 70 kiló felett is.
Kezdetnek vegyél egy kötött kardigánt, nekem a legfőbb alapdarabjaim a kardigánok. Mindenféle fazonban. Pl. vegyél egy olyat, ami derékon megkötős, és rövidebb (fenékig érő) fazon. Nagyon nőies.
Ha eddig nem jártál magas sarkakon, akkor nem kell rögtön a legmagasabb sarkú csizmákat felvenned, próbálgass kicsi sarkú vagy épp lapos, de most divatos csizmákat.
A turikról: jól teszed, hogy ott vásárolgatsz. A legszuperebb cuccokat ott lehet beszerezni, töménytelen mennyiségű kardigánom van onnan. Menj a Háda kilós turijaiba, a legjobb alapdarabokat ott lehet beszerezni: V- nyakú, kereknyakú pulcsik, trikók, sima egyszínű felsők, ha szerencséd van, szuper farmert is találhatsz, a kiegészítőkről nem is beszélve :) (a darabárasokba a cifrább cuccok kerülnek).
hehe, ja, a barátnős vásárlás hasznos, tényleg segít..meg van ugyanilyen stylistban is, személyi stylistnak hívják, aki elmegy veled vásárolni: [link]
Szerintem amúgy minden az elhatározáson múlik...merj kipróbálni új dolgokat az a tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!